Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011

Σε ποιες σειρές θα "απορροφηθούν" οι ηθοποιοί της "Ζωής της Άλλης"









Ο Ορέστης Τρίκας περνά στα "Κλεμμένα Όνειρα" κάνοντας την τρίτη κατά σειρά συνεργασία του με τον Δημήτρη Αρβανίτη.Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον κολλητό του Σταύρου (Κωνσαντίνος Λάγκος), ο οποίος θα είναι δίπλα του στις δύσκολες στιγμές.




Η Ευγενία Παναγοπούλου, ένα από τα παιδιά που ξεχώρισαν στη "Ζωή της Άλλης" αφού δέχτηκε προτάσεις για θέατρο και διαφημιστικά. Τώρα λαμβάνει μέρος, και μάλιστα με πολύ ενδιαφέροντα ρόλο, στην σειρά "Κλινική Περίπτωση". Η νεαρή ηθοποιός θα υποδυθεί την Άννα, ένα κορίτσι του χωριού όπου διαδραματίζεται η σειρά, η οποία εργάζεται στο τοπικό μπαράκι, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο Τάσος Νούσιας.




Ο Ορφέας Παπαδόπουλος θα είναι πρωταγωνιστής στα "Κλεμμένα Όνειρά", ο Άρης, και μάλιστα ο ίδιος δηλώσνει ενθουσιασμένος με τον ρόλο του.




Και η πρωταγωνίστρια και οπαδός του "κακού" Ξένια, κατά κόσμον Αθηνά Οικονομάκου θα μεταπηδήσει στα "Κλεμένα Όνειρα", ως αδελφή του Άρη. Η ίδια τηρεί σιγή ιχθύος για τον νέο χαρακτήρα που θα υποδηθεί και αναμένεται να είναι πολύ διαφορετική από ότι την έχουμε συνηθίσει.




Η Βασιλική Αγγελή, η Λίλιαν της "Ζωής" θα ενσαρκώσει μία από της συμφοιτήτριες του Άρη και του Σταύρου στο κολέγιο και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της σειράς.




Ο Πάνος Βλάχος με νέο λουκ: ράστα μαλλί και τρέλα για τα αυτοκίνητα θα πάει στους "Βασιλιάδες" και θα είναι ένας από τους γιούς του Κώστα Κόκλα. Ο ταλαντούχος ηθοποιός και τραγουδιστής  έχει ήδη ξεκινήσει από τον περασμένο Απρίλιο γυρίσματα για την νέα σειρά του MEGA που θα αρχίσει να προβάλλεται αμέσως μετά το τέλος της "Ζωής".





Δεν υπάρχουν σχόλια: