Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Το ατύχημά του Θέμη Γεωργαντά στο “Dancing on ice”!


Με πολύ χιούμορ αντιμετώπισε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στις πρόβες του “Dancing on ice” όταν μετά από μια πτώση έπαθε κάκωση στο χέρι του.


Ο λόγος για τον Θέμη Γεωργαντά που ακόμη και ότνα πονά δεν χάνει τη θετική του ενέργεια.
Ο γνωστός παρουσιάστής όπως αποκάλυψε και σήμερα στην εκπομπή “Μες στην Καλή χαρά” βρέθηκε χθες στο Γενικό Κρατικό, μετά από μια ισχυρή πτώση που είχε κατά τη διάρκεια της πρόβας του στον πάγο. Όπως διαπιστώθηκε έπαθε κάκωση στο μυ του χεριού του η οποία χρειάζεται με μία ολόκληρη εβδομάδα ξεκούρασης μέσα σε γύψο, για να θεραπευτεί.

Ο Θέμης λίγο αφότου έφυγε από το νοσοκομείο ανέβασε στο twitter του μια φωτογραφία με το δεμ΄νο χέρι του, λέγοντας στους φίλους του πως χτύπησε κατά τη διάρκεια της πρόβας και πως πονούσε πολύ. Αμέσως δέχτηκε τις ευχές πολλών για καλή ανάρρωση.


 
Ο ίδιος ανέφερε πως πρόκειται για έναν επιπόλαιο τραυματισμό, αλλά στενοχωρήθηκε που την εβδομάδα που έρχεται δεν θα καταφέρει να κάνει πρόβες για το “Dancing on ice”.
H Ναταλία Γερμανού, πάντως, στη σημερινή εκπομπή φρόντισε να διακωμωδήσει την κατάσταση, κουβαλώντας με καρέκλα με ροδάκια τον Θέμη είπε: “Εγώ σας το έλεγα. Αυτά τα talent shows είναι του σατανά. Γι’ αυτό να βλέπετε μόνο chart show που είναι ασφαλές”.



Δεν υπάρχουν σχόλια: