Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Έρχεται η Gizele!!!!! Μάθε όλο το παρασκήνιο...





Από το Σάββατο κυκλοφορούν δημοσιεύματα σε εφημερίδες, στα blogs αλλά και είδηση στην τηλεόραση που θέλουν τη Gisele να έρχεται στην Ελλάδα και να δίνει το παρών στον 29ο κλασικό μαραθώνιο της Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου.



Μάλιστα πολλοί διάσημοι μακιγιέζ και στυλίστες έδειξαν ενδιαφέρον για να την αναλάβουν! Η αλήθεια είναι όμως ότι δύσκολα θα συνεργαστούν μαζί της...

Ο κος Σωτήρης Κυριανάκος που είναι υπεύθυνος του Κλασικού Μαραθωνίου για αυτά τα θέματα, μας έλυσε τα ερωτηματικά για το αν πρόκειται να δούμε την Βραζιλιάνα καλλονή να φοράει τα αθλητικά της παπούτσια για να τρέξει μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες:

"Τα κεντρικά της Unesco, όπου η Gisele είναι πρέσβειρα καλής θέλησης, βρίσκονται στο Παρίσι. Εγώ επικοινώνησα μαζί τους γιατί η ίδια είχε δείξει την επιθυμία να συμμετέχει για να μας συμπαρασταθεί για όσα συμβαίνουν στην οικονομία μας, αλλά δυστυχώς δεν βολεύουν οι ημερομηνίες. Θα χαιρόμασταν και το θέλαμε πάρα πολύ να έρθει, αλλά το να έρθει σε μια ημερομηνία άσχετη με τον Μαραθώνιο, θα ήταν άκαιρο! Είναι πολύ σημαντικό που στηρίζει αυτή την προσπάθειά μας, αλλά δεν μπορεί να έρθει εκείνο το τριήμερο, μόνο τέλος του μήνα! Οπότε δεν είχε νόημα. Η Gisele προφανώς νόμιζε ότι η καμπάνια στην Ελλάδα κρατάει πολύ καιρό, αλλά δυστυχώς δεν είναι έτσι! Μακάρι να υπήρχε κάτι άλλο στην Ελλάδα την ημερομηνία που τη βολεύει, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει. Έτσι η ίδια μας είπε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να έρθει στη χώρα μας αλλά δεν ταιριάζουν οι ημερομηνίες! Ναι μεν θέλει αλλά δυστυχώς δεν μπορεί στον Μαραθώνα! Μπορούσε μόνο το τελευταίο του Νοεμβρίου!"



Oι άντρες μην απογοητεύεστε! Αφού η Gisele είναι θετική να έρθει στη χώρα μας κάποια αφορμή θα βρεθεί! Μέχρι τότε υπομονή!



Δεν υπάρχουν σχόλια: