Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011

H Frida Giannini μιλάει για το μουσείο Gucci! Δες τη συνέντευξη αλλά και την ξενάγηση στον εσωτερικό χώρο


Η Frida Giannini, η creative director του οίκου Gucci έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στους New York Times για το καινούριο μουσείο Gucci στη Φλωρεντία. 

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά πως ο λόγος δημιουργίας του χώρου αυτού είναι για να παρουσιάσουν στον κόσμο όλη την ιστορία του Ιταλικού οίκου μόδας. Να δώσουν την ευκαιρία με έναν πιο άμεσο τρόπο, στους επισκέπτες να έρθουν πιο κοντά με την οικογένεια Gucci αλλά και με όλα τα αντικείμενα που δημιούργησαν μέσα στα χρόνια. Αυτό άλλωστε, όπως λέει και χαρακτηριστικά η Frida, ήταν μία επιθυμία που δημιουργήθηκε και στην ίδια από τότε που ανέλαβε τον οίκο. 

Μέσα στην συνέντευξη μιλάει για το πιο είναι το πιο αγαπημένο της κομμάτι Gucci που φυσικά δεν είναι άλλο από την τσάντα με το χερούλι από μπαμπού. Επίσης, δήλωσε πως επιθυμία της ήταν ο χώρος να είναι ευχάριστος και η παρουσίαση της ιστορίας διασκεδαστική. Για αυτό και υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος που οι παρεβρισκόμενοι μπορούν να φάνε αλλά και να πιούν τον Gucci καφέ τους μετατρέποντας το μουσείο σε meeting point. 

Μην χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις τη συνέντευξη αφού σου δίνει τη δυνατότητα να δεις όλο το εσωτερικό χώρο του μουσείου. Κάνε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: