Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Τα πιο hot φορέματα της αγοράς: Sexy, chic, girly! Δες τις βιτρίνες του Queen Secret


Κάθε γυναίκα έχει τον δικό της τύπο και αναδεικνύει με τον τρόπο της την θηλυκότητά της. Προσαρμόζει την μόδα στα δικά της μέτρα και σταθμά! Κομψότητα, βέβαια αποτελεί έκφραση της θηλυκής πλευράς.
Δεν χρειάζονται υπερβολές για να δείχνεις όμορφη, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι η σωστή επιλογή του φορέματος σύμφωνα με τον σωματότυπό σου!! Έτσι θα κλέψεις τις εντυπώσεις.... αλλά μην ξεχνάς πάνω απ' όλα αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση!  
Ρίξε μια ματιά στα φορέματα που συλλέξαμε για σένα. Είναι για κάθε τύπο γυναίκας και ανάλογα με τη διάθεση της. 



Chic φορέματα είναι must αυτή την περίοδο και έρχονται να ικανοποιήσουν κάθε προτίμηση! Φορέματα σε στενή γραμμή μπορείτε να τα συνδυάσετε με ψηλές γόβες ή ακόμα και πέδιλα ότι σας κάνει να νιώθετε άνετα!



Τα φορέματα είναι τα πιο κλασσικά κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Φόρεσε ένα sexy φόρεμα και ανέδειξε την sexy πλευρά σου!





Φορέματα εμπριμέ και μονόχρωμα, σε παστέλ τόνους αλλά και σε πιο έντονα χρώματα, σε αυστηρές αλλά και loose γραμμές είναι εδώ για να απογειώσουν  την girly διάθεσή σου. Κι αν είσαι πιο κοντά σε αυτή τη γραμμή που μπορεί να φορεθεί πολύ πιο εύκολα από τις υπόλοιπες μέσα στη μέρα σου θα  σου προτείνω το αγαπημένο στιλ για φέτος που είναι έντονο loose φόρεμα με γκρί σκούρο καλσόν και boyish ίσια παπούτσια. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: