Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

Στον αέρα το "Master Chef 2" ;


"Κόλλησε" στο... ψήσιμο το "Master Chef 2" και τρέχουν όλοι τώρα εκεί στο Mega, προκειμένου να τα καταφέρουν και να... σβήσουν την φωτιά;


Τι; Δεν πιάσατε το υπονοούμενο; Θα σας τα εξηγήσω όλα ευθύς αμέσως... Αυτές τις ημέρες μας έχει προκύψει αίφνης μία έντονη φημολογία, η οποία θέλει την δεύτερη έκδοση του γνωστού κουζινο-ράλιτι του Mega, να μην βγαίνει τελικά στον αέρα από τον Γενάρη και μετά. 

Μία φημολογία η οποία όχι μόνο δεν λέει να... υποχωρήσει, αλλά όσο περνούν οι μέρες, τόσο και φουντώνει ! Βλέπετε, λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται και η τηλεόραση και μοιραία και το Mega, τα πλάνα και τα τηλεοπτικά σχέδια των τηλε-ανθρώπων, αλλάζουν φέτος μέρα με την μέρα, αλλάζοντας φυσικά και τα τηλε-δεδομένα της εποχής. 

Ετσι, από εκεί που το "Master Chef 2" ήταν προγραμματισμένο για να κάνει πρεμιέρα στους δέκτες μας στο β΄μισό της σεζόν, εντέλει κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αυτή την στιγμή που μιλάμε, το τι ακριβώς θα γίνει. Τα γυρίσματα του συγκεκριμένου προγράμματος με την Μαίρη Συνατσάκη εννοείται πως συνεχίζονται κανονικά, όμως, ουδείς γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι. 

Μάλιστα, είναι ενδεικτικό της κατάστασης και το γεγονός, πως και οι ίδιοι οι άνθρωποι του καναλιού αν τους ρωτήσεις για το τι ξέρουν σε σχέση με το "Master Chef 2" και με το φημολογούμενο πάγωμά του, σου απαντούν από την μία μεριά, πως για την ώρα δεν γνωρίζουν τίποτα και δεν έχουν καμία ενημέρωση πως το πρότζεκτ θα μπει τελικά στο συρτάρι, αλλά και από την άλλη, σπεύδουν να σου διευκρινήσουν, πως λόγω της τηλεοπτικής ρευστότητας της εποχής, δεν βάζουν το χέρι τους στην φωτιά για τίποτα και για κανέναν. 

Συμπέρασμα; Ολα παίζουν σε σχέση με το "Master Chef 2", μιας και αυτή την στιγμή που μιλάμε, κανένα τηλεοπτικό ενδεχόμενο, δεν μπορεί να αποκλεισθεί ! Πάντως, οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού, καταβάλουν κάθε προσπάθεια, έτσι ώστε να μην αλλάξει τίποτα σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό τους και το πρόγραμμα να κάνει κανονικά πρεμιέρα με την ανατολή της νέας χρονιάς. 


 



Δεν υπάρχουν σχόλια: