Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2011

N. Μπουλέ: “Δεν δέχτηκα πρόταση από τον Ant1 για το πρωινό!”


Για τα σενάρια που την ήθελαν να είναι στο πρωινό του Ant1 Με τον Χρήστο Φερεντίνο και την Σίσσυ Χρηστίδου, την εκπομπή “Total Black out” που θα παρουσιάσει και το “Elatte” μίλησε ηΝάντια Μπουλέ.


Η γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο “Down Town” ότι είναι πολύ ενθουσιασμένη με το concept του “Total Βlack Οut” που θα παρουσιάζει. “Είναι μια εκπομπή που θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του Ant1 και θα ξεκινήσει μέσα στο Νοέμβριο. Νομίζω ότι είναι μια πρόταση που έρχεται την κατάλληλη στιγμή, λόγω και της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, γιατί προσφέρει πολύ γέλιο”, είπε χαρακτηριστικά.

Για τα σενάρια που την ήθελαν να είναι στο “Πρωινό Ant1” ανέφερε πως εκτιμά πολύ τον Χρήστο Φερεντίνο και ότι δεν υπάρχει καμιά κόντρα μεταξύ τους, υπογραμμίζοντας το εξής: “Συγκεκριμένη πρόταση από τον Ant1 για το πρωινό δεν μου έγινε ποτέ... Τα σχόλια και οι φήμες δεν επιβεβαιώνονται πάντα, όπως ξέρεις” και συμπλήρωσε: “Αν ο ΑΝΤ1 μου πρότεινε να είμαι στο πρωινό του, θα ήμουν. Είναι το κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι και σέβομαι απόλυτα”.
Όσον αφορά τις κόντρες που υπάρχουν συχνά ανάμεσα στις παρουσιάστριες, η Νάντια ξεκαθάρισε: “Ξέρω πως υπάρχει μια στερεοτυπική εικόνα ότι, αν είναι να συνεργαστούν δυο γυναίκες στην ίδια εκπομπή, πιάνονται μαλλί με μαλλί, αλλά δεν είναι έτσι με εμένα”.

Τέλος, στην ερώτηση αν θεωρεί πως τώρα που δουλεύει στην τηλεόραση έπιασε την καλή, απάντησε: “Μακάρι να ίσχυε κάτι τέτοιο. Δεν συμβαίνει πια ούτε στα πιο καταξιωμένα πρόσωπα της τηλεόρασης – πόσο μάλλον σε εμένα που δεν είμαι καταξιωμένο πρόσωπο”.


Δεν υπάρχουν σχόλια: