Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ; Τρεις τάσεις του φετινού Χειμώνα στη βιτρίνα του Queen Secret...


Τα trends φέτος είναι αρκετά φετίx, androgynous, femme fatale, colour, γούνες, πουά και πολλά πολλά ακόμη.


 Γεγονός που πολλές φορές σε αγχώνει αφού νιώθεις πως η ανανέωση είναι προϋπόθεση για να έχεις μια μοδάτη γκαρνταρόμπα και τη νέα σεζόν. Κι αν το δεύτερο άγχος που κατακλύζει τη ψυχή σου είναι πού θα βρεις τα χρήματα θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις αφού λίγες είναι αυτές που ψωνίζουν όλα τα trends μιας σεζόν... 
Αλλά κι αν θέλεις να το κάνεις υπάρχουν σε αφθονία στην αγορά σε προσαρμοσμένες τιμές για την τσέπη σου. Πρέπει να απαντηθεί όμως και το πως μπορούν να συνδυαστούν σωστά ώστε το ντύσιμό σου να είναι έξυπνο, κομψό και πάνω από όλα επίκαιρο.

Το Queen Secret σου συγκεντρώνει τρία από τα trends της σεζόν όπως τα βρήκε στα catwalks, στα προσαρμόζει οικονομικά, τα συνδυάζει έξυπνα και σου τα παρουσιάζει σε τρείς κατηγορίες! Να θυμάσαι πως όποια κατηγορία σου αρέσει και θέλεις να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για τα είδη της κάνε κλικ πάνω της κι αυτή θα σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις!

Αναβίωσε στιλιστικά την δεκαετία του '60 που φέτος είναι στο προσκήνιο και δώσε ένα ρετρό chic στιλ στο ντύσιμό σου Έντονα χρώματα,ανοιχτές γραμμές, λουστρίνι και βινίλ αξεσουάρ είναι εκεί έξω για να σου φτιάξουν τη διάθεση και να σε κάνουν να θέλεις να τα αποκτήσεις τώρα! Η τάση κολακεύει πολύ τις γυναίκες με σωματότυπο μήλο αφού τα φορέματα στο στιλ αυτό καλύπτουν ατέλειες και αναδεικνύουν το δυνατό σου σημείο που δεν είναι άλλο από τα πόδια σου!




Η γούνα αποτελεί την πιο hot τάση του Χειμώνα που έρχεται. Δες εδώ πως μπορείς να την υιοθετήσεις σε κομμάτια πρωταγωνιστές ή σε πιο διακριτικά αξεσουάρ αλλά και πως να την συνδυάσεις. Και μην τη φοβηθείς στιγμή αφού εάν κάνεις έξυπνα casual συνδυασμούς μπορείς να τη φορέσεις και το πρωί στη δουλειά. Πώς; Αρκεί να την κοιτάξεις με μια πιο rock 'n' roll ματιά. 



Το πουά είναι εδώ και το συναντάμε παντού -από φορέματα και ζακέτες, μέχρι φουλάρια και φούστες. Διάλεξε εσύ την ποσότητα που θα προσθέσεις πουά πινελιές στην γκαρνταρόμπα σου. Είναι πολύ θηλυκό και παιχνιδιάρικο και εάν δεν μπορείς να το ενσωματώσεις στα ρούχα σου μπορείς απλά να το επιλέξεις σε παπούτσια και αξεσουάρ. Μια σέξι -με ιδιαίτερο τρόπο- επιλογή




Δεν υπάρχουν σχόλια: