Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

10 lip balms από €2.89 έως €61.00! Βρες το δικό σου!


Μπορεί να φεύγεις από το σπίτι σου βιαστικά κάθε πρωί και να ξεχνάς να βάλεις στην τσάντα σου κάποια beauty essentials.


Μπορεί το βράδυ ο φάκελος που έχεις διαλέξει να κρατήσεις να μην χωράει καλά- καλά το κινητό σου! Όμως, οφείλεις- υποχρεούσαι- πρέπει να κάνεις χώρο έστω για ένα και μοναδικό beauty αγαθό: το lip balm σου. 

Οι λόγοι απλοί. Από το ότι τα χείλη σου σκάνε μέσα στην ημέρα και δεν αντέχεις αυτή την αίσθηση του τραβήγματος μέχρι το γεγονός ότι για να φορέσεις το ματ κραγιόν σου (ή το... must κραγιόν σου!) τα χείλη σου πρέπει να είναι σε βάθος ενυδατωμένα προκειμένου να μην φαίνεται από κάτω αυτό το αντιαισθητικό ξεφλούδισμα. 





Benefit Benetint Lip Balm SPF15

Tέλειο packaging, τέλεια υφή, τέλειο απαλό χρώμα στα χείλη! Περιέχει βιταμίνη Ε και μια ελαφριά μυρωδιά τριαντάφυλλου. Θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora.
Τιμή: €14.00


MAC Lip Conditioner

Ένα lip conditioner σε tube που περιέχει στη σύνθεσή του shea butter και έλαιο αμυγδάλου ενυδατώνει τα χείλη και τα προστατεύει από τις χαμηλές θερμοκρασίες. Η τέλεια βάση πριν το κραγιόν σου!
Τιμή: €14.00


La Roche Posay Nutritic Lips

Είτε έχεις σκασμένα χείλη είτε κάνεις θεραπεία για την ακμή με αποτέλεσμα τα χείλη σου να είναι ξηρά αυτό το προϊόν θα σε σώσει. Γλιστράει στα χείλη, ενυδατώνει και δεν αφήνει χρώμα ή shiny αποτέλεσμα. Για εσένα που τα θες όλα ματ!
Τιμή: €10.00


Cherry Blossom Luscious Lip Balm

Ενυδατικό balm για τα χείλη από κεριά carnauba και candelilla, που μαλακώνουν, θεραπεύουν και προστατεύουν τα χείλη. Παράλληλα έχει ένα υπέροχο άρωμα λουλουδάτο και σοφιστικέ που μυρίζει κυρίως περγαμόντο. Θα το βρεις αποκλειστικά στα Beautyworks.
Τιμή: €6.65


Liposan Shake Acai & Άγριο Μήλο

Τo νέo Liposan της σειράς Vitamin Shake κάνουν την περιποίηση των χειλιών ακόμη πιο ευχάριστη, συνδυάζοντας τη φροντίδα με την… απόλαυση. Η πρωτοποριακή σύνθεσή τους με πολύτιμα συστατικά, προσφέρουν στα ευαίσθητα χείλη ενυδάτωση μακράς διαρκείας και τα προστατεύουν από το σκάσιμο, ενώ το μίγμα από εκχυλίσματα φρούτων αφήνει στα χείλια μια μοναδική αίσθηση.Bonus info: έχει αντηλιακό δείκτη SPF 10 που τα προστατεύει από την φωτογήρανση. 
Τιμή: €2.89


Nuxe Ultra Nourishing Lip Balm

Αυτή η συμπυκνωμένη σύνθεση τρέφει  και αναδομεί τα ξηρά και σκασμένα χείλια, βοηθώντας στην καταπράυνση και προστασία τους. Τα χείλη ξαναβρίσκουν την αίσθηση της ελαστικότητας, και της ενυδάτωσης. Ένα θρυλικό βάλσαμο χειλιών φημισμένο για την δοκιμασμένη και αποδεδειγμένη του αποτελεσματικότητα. Παράλληλα με την ενυδάτωση κάνει και μια ανεπαίσθητη απολέπιση.
Τιμή: €12.70


Elizabeth Arden Eight Hour® Cream Lip Protectant Stick SPF 15

Η Elizabeth Arden λανσάρει τώρα στα καταστήματα ένα limited edition προϊόν που θα λατρέψουν τα χείλη σου! Περιέχει στη σύνθεσή του αντηλιακά φίλτρα που σε προστατεύουν από την γήρανση που προκαλεί η έκθεση στον ήλιο και βιταμίνη Ε. Δεν έχει χρώμα, ενυδατώνει άμεσα τα χείλη και δίνει μια απαλή λάμψη, τόση όση πρέπει! 
Tιμή: €24.40


La Mer Lip Balm

Περιποίηση χειλιών για το βράδυ. Με πλούσια ενυδατικά στοιχεία που απαλύνουν αμέσως τα χείλη και προλαμβάνουν παράλληλα την γήρανσή τους. Επιπλέον, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες πάνω και γύρω από τα χείλη.
Τιμή: €61.00


Laura Mercier Lip Silk

Δεν ενυδατώνει και θρέφει απλώς τα σκασμένα χείλη αλλά απαλλάσει και από τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που δημιουργούνται γύρω από αυτά. Bonus tip: είναι η τέλεια βάση για το κραγιόν σου! Θα το βρεις στα Beautyworks.
Τιμή: €24.81


Kiehl's Lip Balm

Ένα από τα best sellers της Kiehl's από το 1969 οπότε και δημιουργήθηκε πρώτη φορά! Περιέχει στη σύνθεσή του έλαιο αμυγδάλου και βιταμίνες Α και Ε που ενυδατώνουν σε βάθος τα χείλη. 
Τιμή: €12.00


Κι ένα tip: μην πετάς την παλιά σου οδοντόβουρτσα! Μια με δύο φορές την εβδομάδα τρίψε με αυτή απαλά τα χείλη σου και θα έχεις πετύχει μια ήπια απολέπιση! 
























Δεν υπάρχουν σχόλια: