Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ν. Γερμανού: “Η Σίσσυ εισέπραξε από τον Alpha ότι δεν την θέλει”


Η Ναταλία Γερμανού είπε στο περιοδικό “People” ότι έχει υπάρξει νούμερο, μίλησε για την Σίσσυ Χρηστίδου και την μετακίνησή της στο πρωινό του Ant1, αλλά και για για τον τίτλο της βασίλισσας ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Σίσσυ!


Η γνωστή παρουσιάστρια παραδέχτηκε ότι έχει υπάρξει νούμερο: “Στο Dream Show ήμουν λίγο νούμερο. Με σήκωνε ο Μικρούτσικος και έδειχνα τα φορέματά μου και έλεγα συνέχεια βλακείες στα παιδιά “Είσαι ο επόμενος Νταλάρας, Πάριος”. Τα βλέπω καμιά φορά και λέω Χριστέ μου αν είναι δυνατόν! Όταν βλέπω κάποια παλιά αποσπάσματα του εαυτού μου πιστεύω ότι έχω υπάρξει νούμερο. Όσο πιο μικρός είσαι σε ηλικία, τόσο ο παρορμητισμός συνδέεται με την ανωριμότητα και σε σπρώχνει να λες και να κάνεις πράγματα που φλερτάρουν με την αμετροέπεια. Όσο ο καιρός περνάει σοβαρεύεσαι. Όχι τελείως, γιατί είσαι ο εαυτός σου, αλλά προσπαθείς να δείχνεις ότι καταλαβαίνεις πως μεγαλώνεις.”
Για την αποχώρηση της Σίσσυς Χρηστίδου από τον Alpha, δήλωσε: “Έφυγε γιατί δεν άντεχε την αβεβαιότητα του θα σας απαντήσουμε αύριο, μεθαύριο. Η διαφορά με την Σίσσυ είναι η εξής. Έχει ένα παιδί που της δημιουργεί ένα επιπρόσθετο άγχος και μια αβεβαιότητα και χρειαζόταν τη σιγουριά ενός καναλιού που θα της έλεγε ότι το συμβόλαιό της δεν θα ήταν τρίμηνο και από 31 Δεκέμβρη βλέπουμε. Επίσης η Σίσσυ εισέπραξε από τον Alpha την συμπεριφορά ενός καναλιού που δείχνει στην παρουσιάστριά του ότι την θέλει. Η Σίσσυ εισέπραξε ένα κλίμα ή μείνεις ή φύγεις το ίδιο μας κάνει και άντε στο καλό!”
Τέλος η Ναταλία υποστήριξε ότι η Φαίη και η Σίσσυ δεν παλεύουν για τον τίτλο της βασίλισσας: “Δεν νομίζω ότι έχουν στο μυαλό τους τέτοιους τίτλους ή ότι πιστεύουν σε βασιλείες. Νομίζω ότι το θέμα της βασιλείας της πρωινής ζώνης έληξε με την μετακόμιση της Ελένης Μενεγάκη. Είναι δύο πάρα πολύ καλές παρουσιάστριες, διαφορετικές μεταξύ τους. Η Φαίη είναι ένα ωραίο τυπάκι, η Σίσσυ χωρίς να έχει το τσαγανό της, είναι πιο γλυκιά, είναι άλλη.”




Δεν υπάρχουν σχόλια: