Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Δείτε τις τσάντες του χειμώνα!

Οι τσάντες του χειμώνα
Καθώς το φθινόπωρο σιγά-σιγά μας αποχαιρετά και καλωσορίζουμε το χειμώνα, ας δούμε τις τσάντες που θα φορεθούν το φετινό χειμώνα.



Mulberry "Carter": Την έχουν κρατήσει οι Kate Bosworth, Lily Donaldson, Kirsten Dunst και Emma Watson. Μια άκρως chic, βολική και ευέλικτη τσάντα, που "φοριέται" άνετα παντού.

Tod's "Signature": Με σταρ-πρωταγωνίστρια την Anne Hathaway, αυτή η it συλλογή οφείλει το ιδιαίτερο look της στην ανάγλυφη υφή πάνω στο δέρμα που ουσιαστικά "μιμείται" τα αντιολισθητικά "βοτσαλάκια" που βρίσκονται στο πίσω μέρος των Gommini, των αρχετυπικών driving shoes του ιταλικού οίκου..


Chanel "Boy": Ο Karl Lagerfeld εμπνέεται από την mademoiselle Coco, η οποία με τη σειρά της είχε επανειλημμένα εμπνευστεί από την γκαρνταρόμπα του αγαπημένου της, Boy Capel, καθιερώνοντας το androgyny στυλ.

Το σχέδιο της Boy είναι εμπνευσμένη από την τσάντα όπου διατηρούν τα φυσίγγια τους οι κυνηγοί, την οποία και η ίδια η Chanel συνήθιζε να κρατάει ως τσάντα.

Diane Von Furstenberg "Harper Connect": Η απίστευτη αυτή "διασκευή" της Harper περιλαμβάνει μια θέση μπροστά που κλείνει με φερμουάρ και είναι σχεδιασμένη σε διαστάσεις ειδικά για το i-Pad!

Η τσάντα αυτή φέτος κάνει την τεράστια διαφορά, με τα χαρακτηριστικά πλαϊνά φερμουάρ. Ο ίδιος ο Lim αποδίδει την επιτυχία της στο γεγονός ότι είναι "cool, εύχρηστη και chic".

Isabel Marant "Melly": Για την αμετανόητη boho queen, στολισμένη αλλά εντελώς passable ως πρωινή τσάντα, βολική αλλά και αρκετά μικρή ώστε να βγαίνει και το βράδυ..

Chloe "Gabby": Η βασίλισσα του snakeskin από έναν οίκο που πρωτοστατεί και στο trend και στην it-bag.Διαθέτει σχήμα που παραπέμπει στο equestrian στυλ.Ακόμη και το όνομά της, Balzane, είναι εμπνευσμένο από τα ομώνυμα λευκά σημάδια χαμηλά στα πόδια των αλόγων.
 



Δεν υπάρχουν σχόλια: