Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Επανασύνδεση για Ν. Αλεξιάδη - Ν. Αγούδημο!


Στις αρχές του περασμένου μήνα και τη στιγμή που όλοι ήθελαν την Νάνσυ Αλεξιάδη και τον Νίκο Αγούδημο να ανεβαίνουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας, έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι χώρισαν!


Δημοσίευμα ήθελε το ζευγάρι, παρόλο που ζούσε έναν κεραυνοβόλο έρωτα στο εξωτερικό κι επρόκειτο να παντρευτεί μέσα στο 2012, να χωρίζει, και η Νάνσυ να επιστρέφει στην Ελλάδα.

Ο λόγος όπως είχαμε διαβάσει τότε, ήταν ότι η ίδια μπορεί να ήταν έτοιμη για το μεγάλο βήμα, δεν ήταν όμως ο Νίκος. Σήμερα, σχεδόν ένα μήνα μετά, μαθαίνουμε από το περιοδικό ''Ciao'' πως οι δυο τους είναι και πάλι μαζί μιας και δεν μπορεί να ζήσει ο ένας χωρίς τον άλλον.



Η Νάνσυ αμέσως μετά τον χωρισμό τους επέστρεψε στην Ελλάδα, όπου λίγο καιρό μετά ήρθε και ο Νίκος. Μπορεί στην αρχή ενός χωρισμού να κυριαρχεί ο εγωισμός και ο θυμός, λίγο μετά όμως, ο Νίκος έκανε την κίνηση για επανασύνδεση με την αγαπημένη του... και τρεις εβδομάδες μετά τα κατάφερε!

Οι δυο τους είναι και πάλι μαζί και επαναπροσδιορίζουν κάποια πράγματα, θέλοντας να κάνουν μια νέα αρχή! Προς το παρόν κατοικούν στα νότια προάστια και ο γάμος δεν είναι στα άμεσα σχέδιά τους!





Δεν υπάρχουν σχόλια: