Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Έγκυος η Δούκισσα Catherine;


Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον William και την αγαπημένη του Catherine να περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι. Νέο δημοσίευμα της εφημερίδας “Sun” αναφέρει ότι η Δούκισσα του Cambridge είναι έγκυος.



Το θέμα για την ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της Catherine είναι από τα βασικά που απασχολούν τον βρετανικό Τύπο, ενώ πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να έλθει ο διάδοχος. Σε νέο, λοιπόν, δημοσίευμα της “Sun” αναφέρεται ένα περιστατικό που φαίνεται να επιβεβαιώνει τους αρχικούς ισχυρισμούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το γνωστό ζευγάρι βρέθηκε χθες σε μια βασιλική εκδήλωση και η Catherine αρνήθηκε να φάει φυστικοβούτηρο. Ο φωτογραφικός φακός, μάλιστα, την απαθανάτισε την ώρα που έκανε ένα μορφασμό και έδωσε στον καλό της να φάει τα φυστίκια.
Αυτό το περιστατικό στάθηκε και η αφορμή να ξεκινήσουν όλοι και να μιλούν για ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της, αφού εδώ και πολλά χρόνια οι ειδικοί της κυβέρνησης απαγορεύουν στις μέλλουσε μαμάδες να τρώνε φυστίκια και ξηρούς καρπούς που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργίες ή άλλα προβλήματα στην εγκυμοσύνη.

“Η Δούκισσα δεν έχει αλλεργία στα φυστίκια, ούτε ήθελε να φανεί αγενής. Η μόνη εξήγηση είναι πως είναι έγκυος και της έχουν ζητήσει να αποφεύγει τα φυστίκια”, αναφέρει πηγή της εφημερίδας.



Δεν υπάρχουν σχόλια: