Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

«Λυπάμαι όσους νομίζουν ότι η σχέση μου είναι κόλπο»


 
Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε στο περιοδικό «Celebrity» και αρκετά αγανακτισμένη με όσους επικρίνουν τη σχέση της τη σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη θεωρούν επικοινωνιακό κόλπο, απάντησε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο για εκείνους.

«Λυπάμαι πραγματικά όλους αυτούς τους ανθρώπους. Τους λυπάμαι γιατί σίγουρα κάτι έχει πάει πολύ στραβά στην ζωή τους. Σίγουρα τους λείπει κάτι βασικό, που ίσως είναι η αγάπη, γιατί διαφορετικά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο λόγο, ώστε κάποιος να σκεφτεί αλλά και να διατυπώσει δημόσια έναν τέτοιο ισχυρισμό. Δεν μπορούν να νιώσουν τίποτα πέρα από αρνητικά συναισθήματα. Πραγματικά είναι πολύ κρίμα να ζεις έτσι. Αυτό που κάνω είναι να τους αγνοώ. Τόσα προβλήματα έχουν, γιατί να τους φορτώσω κι εγώ άλλο ένα;» είπε η 32χρονη ηθοποιός.

Στην ίδια συνέντευξη, η Ζέτα Μακρυπούλια μίλησε για τον σύντροφό της, εξηγώντας τι ήταν αυτό που αρχικά τη γοήτευσε σε εκείνον: «Το ότι είχε τον τρόπο να κάνει τη σκέψη μου να είναι όλη τη μέρα μόνο σε εκείνον!» 
Όταν, μάλιστα, ρωτήθηκε αν στις σχέσεις της συνήθως επικρατεί η λογική ή το συναίσθημα, απάντησε: «Όταν είμαι ερωτευμένη, πέφτω μόνο με τα μούτρα και ας γίνει ό,τι γίνει».

Τέλος, σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας η παρουσιάστρια του «Dancing With The Stars», εξήγησε: «Κάποια στιγμή τα επόμενα χρόνια θα ήθελα να χτυπήσει αυτό το καμπανάκι και να κάνω παιδιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: