Πέμπτη, 26 Μαΐου 2011

Η Δούκισσα μιλάει για τη σχέση της


22555660001112222
Η Δούκισσα Νομικού δεν έχει μόνο μια έμφυτη γλυκύτητα και μια σπάνια ομορφιά, αλλά και έναν πολύ ξεκάθαρο και ταυτόχρονα κομψό τρόπο να λέει πώς νιώθει. «Πέρυσι ήμουν σε μια πολύ άσχημη φάση, γιατί είχα πάρα πολλή πίεση σε όλους τους τομείς. Φέτος, δεν ξέρω πώς γίνεται, έχω κάνει στροφή 180 μοιρών».
«Παλιότερα έλεγα πως εγώ θα ανακοινώσω μια σχέση όταν παντρευτώ. Δεν χρειάζεται να με μάθουν με άλλους ανθρώπους. Αλλά τώρα πια έχω συνειδητοποιήσει πως δεν είναι και κακό» λέει. Δεν το κάνει επειδή νιώθει άβολα με αυτό. Όπως είχε ξεκαθαρίσει, «έχω αρκετό τσαγανό να μιλήσω για όλα χωρίς να ενοχλούμαι, αλλά το ίδιο τσαγανό μού λέει πως η προσωπική μου ζωή δεν είναι δουλειά των άλλων».
Από το να γράφονται, όμως, διάφορα δεν προτιμά να πει κάτι; Χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς ροζ, αλλά με αυτό το στιβαρό μολυβί της αποφασιστικότητας θα πει: «Δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος, γιατί αν ξεκινήσεις να πεις κάτι, ανοίγεις ένα φαύλο κύκλο. Αν πεις ''είμαι με τον τάδε ή είμαι ερωτευμένη ή δεν είμαι ερωτευμένη'', μετά δίνεις πάτημα στους δημοσιογράφους να ζητάνε όλο και περισσότερες λεπτομέρειες - και είναι λογικό, γιατί δίνεις ένα τυράκι και μετά δεν δίνεις τίποτα άλλο. Νομίζω πως, αν αποφασίσεις να μιλήσεις, βγες και μίλα φόρα παρτίδα. Και μαγκιά σου που το υποστηρίζεις και ξέρεις και κρατάς τις ισορροπίες, γιατί, αν το επιλέξεις, σημαίνει πως μπορείς. Αλλά αν αποφασίσεις να μη μιλήσεις, μη μιλάς καθόλου. Γι' αυτό κιόλας δεν έχω επιβεβαιώσει και δεν έχω διαψεύσει καμία σχέση, ούτε ό,τι γραφόταν παλιά ούτε ό,τι γράφεται τώρα (σ.σ. για τον Χρήστο Χολίδη). Τώρα για το μέλλον δεν ξέρω» προσθέτει, ενώ δεν μοιάζει να υποφέρει και από κάποιο επίμονο κυνηγητό κάποιων να ξεσκεπάσουν τον έρωτά της.
«Στον ίδιο χώρο δουλεύουμε, λίγο-πολύ ξέρουμε πότε πραγματικά σε κυνηγάνε, πότε θέλεις να σε κυνηγάνε, πότε δεν θες να σε κυνηγάνε. Εγώ δεν κρίνω κανέναν, ούτε κακολογώ κανέναν. Αλλά, όταν θέλεις να προστατευτείς μπορείς να προστατευτείς, παρότι πολλές φορές θα τύχει να μαθευτεί κάτι».
ΠΗΓΗ: Instyle

Δεν υπάρχουν σχόλια: