Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Φαίη Σκορδά: Πώς ανέκτησε την καλλίγραμμη σιλουέτα της


Η Φαίη Σκορδά είναι έτοιμη να επιστρέψει στο τηλεοπτικό πλατό, έχοντας χάσει όλα σχεδόν τα κιλά της εγκυμοσύνης της.
Αν και, όπως παραδέχεται άνθρωπος του περιβάλλοντος της στο περιοδικό People, η όρεξη της παρουσιάστριας έχει αυξηθεί μετά τη γέννηση του παιδιού, εκείνη έχει καταφέρει να χάσει τα 12 από τα 16 κιλά που πήρε όταν ήταν έγκυος.
Πως τα κατάφερε, όμως; Το γεγονός ότι θηλάζει βάζει την 32χρονη παρουσιάστρια στη διαδικασία να προσέχει την ποιότητα των τροφών που καταναλώνει και να αποφεύγει τα λιπαρά και οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη.

Η Φαίη φροντίζει να κρατάει τον μεταβολισμό της σε υψηλούς ρυθμούς, τρώγοντας σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα στην ημέρα. Εκείνο που έχει αλλάξει στη καθημερινότητα της, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι ο καφές που έχει προσθέσει στη διατροφή της για να την τονώνει και να μπορεί έτσι να είναι αρκετές ώρες ξύπνια ώστε να φροντίζει τον Λιάγκα junior.
Μέχρι το Σάββατο 28 Μαΐου, που ο μικρούλης θα είναι 40 ημερών, δεν αποκλείεται η γλυκιά παρουσιάστρια να χάσει τα 4 κιλά που της έχουν απομείνει και να επιστρέψει στην εκπομπή στα ίδια ακριβώς κιλά με εκείνα που είχε πριν μείνει έγκυος.
ΠΗΓΗ :www.real.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: