Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

Το μεγαλύτερο και πιο sexy hair trend του καλοκαιριού! Το είδαμε παντού!Άντρες: μας το έχουν πει πολλές φορές, με τον δικό τους πάντα τρόπο, ότι μας θέλουν περιποιημένες αλλά όχι υπερβολικά στιλιζαρισμένες. Όσο για τα μαλλιά μας, όσο πιο απλά τόσο πιο sexy! 


Πασαρέλες: τους έκαναν την χάρη! Φέτος, 6 στους 10 οίκους (παραπάνω από το μισό) αποφάσισαν να αναδείξουν τα μακριά και υγιή αλλά απλά χτενισμένα μαλλιά με χωρίστρα στη μέση ως το μεγάλο trend του καλοκαιριού.

Εμείς: όσες έχουμε ίσια ή σπαστά μαλλιά είμαστε απλώς ευτυχισμένες και sexy. Αν, όμως, τα μαλλιά σου είναι σγουρά θα χρειαστεί να μπεις στον κόπο να τα ισιώσεις.

Πώς να αποκτήσεις κι εσύ sexy μαλλιά! Για να αποκτήσεις την τέλεια χωρίστρα στη μέση χρησιμοποίησε την άκρη μιας χτένας ή ακόμη κι ένα στιλό. Τοποθέτησε το στο ύψος της μύτης και συνέχισε να το ανεβάζεις προς τα πάνω μέχρι και την κορυφή των μαλλιών σου. Έπειτα, κάνε το styling που θες! Αν θέλεις 70's σπάσιμο στις άκρες τύλιξε χοντρές τούφες γύρω από μια εξίσου χοντρή, στρογγυλή βούρτσα κι έπειτα χτένισε. Αν πάλι ζητάς ένα πιο σύγχρονο και rock hair styling, χρησιμοποίησε mousse πριν το στέγνωμα και αμέσως μετά άπλωσε styling spray πιέζοντας τις άκρες των μαλλιών σου ανάμεσα στις γροθιές σου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: