Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2011

Ο Τρύφωνας Σαμαράς σε νέες περιπέτειες ! Διαβάστε τι ετοιμάζει...

samaras2_h_633_451
Λοιπόν, αν νομίζετε πως... τα έχουμε δει όλα - με την καλή έννοια - από τον Τρύφωνα Σαμαρά, απατάσθε ! Ναι, ένα σας λέω ένα, ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα! Και γιατί σας το λέω αυτό; Γιατί μετά την συμμετοχή του Τρύφωνα στο "Dancing" και τις ατελείωτες τσαχπινογαργαλιές που έκανε, κατάφερε να στρέψει επάνω του όλα τα φώτα !
Ναι, ναι, οι πάντες άρχισαν να σκέφτονται τον Τρύφωνα και να έχουν να του κάνουν πολλές και διάφορες και επίσης άκρως απίστευτες προτάσεις συνεργασίας, εκτοξεύοντας τις μετοχές του στο εγχώριο χρηματηστήριο της σόου-μπιζ στα ύψη ! Μιλούσε που μιλούσε ολημερίς και ολονυχτίς στα τηλέφωνα ο Τρύφωνας, τώρα μπορείτε να φανταστείτε το τι γίνεται, που δεν σταματούν να χτυπούν λεπτό.
Ετσι, απ ΄ότι έχω μάθει μία από τις πιο πρόσφατες προτάσεις που έχει δεχθεί και η οποία τον έχει βάλει σε... πειρασμό, είναι να τον δούμε να δοκιμάζει την τύχη του και στον κινηματογράφο ! Απίστευτο ; Κι όμως αληθινό ! Ο σκηνοθέτης Στράτος Μαρκίδης, θέλησε να τον προσεγγίσει και να του προτείνει να συμμετέχει στην ολοκαίνουργια ταινία, την οποία αυτή την εποχή ετοιμάζει με εντατικούς ρυθμούς και ο τίτλος της είναι , "Λάρισα : Εμπιστευτικό" !
Οσο δε για το ποιος είναι ο ρόλος που του έχει προταθεί να κρατήσει; Ο ρόλος είναι μεγαλύτερη έκπληξη, ακόμα κι από την ίδια την πρόταση... Ο γνωστός σκηνοθέτης ζήτησε από τον Τρύφωνα - αν του πει βεβαίως- βεβαίως το "ναι" - να υποδυθεί έναν... νεκροθάφτη ! Ντόιιιιινγκ...
Αυτό θα πει... κόντρα ρόλος ! Οχι, πείτε μου θα μπορούσατε να φανταστείτε πως υπάρχει νεκροθάφτης με τέτοιο νάζι, τέτοιο αέρα, τέτοιο μπρίο και με μεγάλη εμπειρία στο... μπιστολάκι ;

ΠΗΓΗ: www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: