Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Ο Γεωργαντάς «καβάλησε» τη Χρηστίδου

95606_1347
Τα σόδομα και τα γόμορα γίνονται στο πλατό του «Μες την Καλή Χαρά». Το καλοκαίρι φαίνεται πως άγγιξε για τα καλά τους συντελεστές της εκπομπής, που μάλλον θα πρέπει να σκεφτούν ν' αλλάξουν την εκπομπή και από «Μες την Καλή Χαρά» να την μετονομάσουν «Σαν στο σπίτι μας»!
Γιατί έτσι ενεργούν. Λες και είναι σπίτι τους. Απόδειξη το σημερινό στιγμιότυπο. Εκεί που η Ναταλία Γερμανού μαγείρευε στην κουζίνα, στους καναπέδες γινόταν ο κακός χαμός!
Μόλις γύρισαν οι κάμερες, τα είδαμε όλα. Η Σίσσυ ξαπλωμένη ανάσκελα στον καναπέ να ξεκουράζεται, και τους άντρες της εκπομπής να κάθονται τριγύρω και να της κάνουν αέρα. «Τι κάνετε εκεί πέρα να ήξερα!» τους φωνάζει από μακριά η Ναταλία Γερμανού, ρωτώντας τους αν θέλουν κάνα χυμό ή κάτι τέτοιο για να εισπράξει την απάντηση από τη Σίσσυ: «λέω να χαλαρώσουμε επιτέλους σε αυτό το πλατό! Ιούνιος μπήκε!»
Μόνο που παραχαλάρωσαν γιατί σε κάποια φάση ο Θέμης Γεωργαντάς πλησίασε τη Σίσσυ που ήταν ανάσκελα στον καναπέ και την «καβάλησε» στην κυριολεξία, με τη Ναταλία Γερμανού να «τραβά» τα μαλλιά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: