Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Αδύνατο πρόσωπο με το σωστό χτένισμα


Μπορεί το πρόσωπο σας να έχει αντί για έντονες γωνίες και ζυγωματικά λίγο γεμάτα μαγουλάκια, αυτό δε σημαίνει όμως ότι πρέπει να τα βάψετε μαύρα που δε γεννήθηκατε με γωνίες αλά Αντζελίνα Τζολί.
Ακολουθείστε τις συμβουλές του βρετανικού Vogue και θα σας λένε όλοι πόσο σας πηγαίνει το νέο σας στιλ μαλλιών αλλά και πόσο έχετε αδυνατίσει!
Κουρέψτε τα μαλλιά σας: Όλα ξεκινούν με το σωστό κούρεμα. Τα φιλαριστά κουρέματα δείχνουν το πρόσωπο σας πιο λεπτοκαμωμένο και επομένως αφαιρούν όγκο από το πρόσωπο σας. Αποφύγετε τα μονοκόμματα κουρέματα σε ίσια γραμμή που εκτός από πιο γεμάτη σας δείχνουν και μεγαλύτερη σε ηλικία.
Φράντζα: Μπορεί να σας ενοχλεί γιατί σας περιορίζει την όραση αλλά κατά τα άλλα σας προσθέτει πόντους στιλ. Προτιμήστε να κρατάτε τη φράντζα σας μακριά και λεπτή. Πριν πάτε κομμωτήριο, δοκιμάστε στον καθρέφτη σας να δείτε από ποια μεριά, δεξιά, αριστερά ή στη μέση σας ταιριάζει καλύτερα, έτσι ώστε να μη βρεθείτε προ δυσάρεστων διαφωνιών με τον κομμωτή σας. Βέβαια, να έχετε στο νου σας πως η γεμάτη φράντζα δημιουργεί μια νοητή οριζόντια γραμμή στο πρόσωπο σας κάνοντας το να δείχνει πιο γεμάτο και αυτό σας προσθέτει όγκο στο πρόσωπο.
Μαλλιά ψηλά: Τα χτενίσματα που κρατούν τα μαλλιά σας στα ύψη, όπως μια αλογοουρά ή ένα πιάσιμο με κοκαλάκι, δίνοντας σας επιπλέον πόντους χτενίσματος σας χαρίζουν πιο λεπτή όψη. Θα πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, αν πιάσετε λίγα μαλλιά ψηλά με ένα κλάμερ αφήνοντας τα υπόλοιπα να πέσουν ανάλαφρα στους ώμους δημιουργώντας ένα λουκ που μπορεί να σας συνοδεύσει από το γραφείο ως το ποτό.
Ναι στις ανταύγειες: Οι ανταύγειες δίνουν στα μαλλιά σας «κίνηση», δημιουργώντας ταυτόχρονα μια παιχνιάδαρικη διάθεση που ξεφεύγει από τη μονοτονία της μονοχρωμίας κάνοντας το χρώμα των μαλλιών σας πιο λαμπερό. Προτιμήστε ανταύγειες μέχρι 2 τόνους πιο ανοιχτές που πέφτουν ανάλαφρα πάνω από το μέτωπο σας και δείχνουν το πρόσωπο σας πιο αδύνατο και λαμπερό.


Δεν υπάρχουν σχόλια: