Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τί είπε η Ε. Μελέτη στην εκπομπή της για το νέο έρωτα του πρώην της!



Για το νέο έρωτα του πρώην συντρόφου της μίλησε στην εκπομπή της η Ελεονώρα Μελέτη. Η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε το video που είχαν ετοιμάσει στην εκπομπή για τους νέους έρωτες του καλοκαιριού και είπε τη γνώμη της για το ειδύλλιο του Γιάννη Ολζιέρσκυ με την Σήλια Δραγούνη. 

Η Ελεονώρα, έδειχνε ατάραχη όση ώρα παρακολοθούσε  τo video με το νέο έρωτα του πρώην της. Είπε μάλιστα  στους συνεργάτες της ότι δεν τίθεται  θέμα ζήλιας, καθώς γνώριζε για τη νέα σχέση του Γιάννη. Μάλιστα, αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό οι δυο τους είναι συχνά σε επικοινωνία και δεν υπάρχουν μυστικά μεταξύ τους. 

Ωστόσο, η Ελεονώρα έκανε και  την... κριτική της στη νέα σχέση του πρώην της, λέγοντας πως παρόλο που ξέρει την νέα κοπέλα του Γιάννη, εκείνη περίμενε ο πρώην σύντροφός της να βρει ένα καινούριο μεγάλο έρωτα. "Το έχω πει και στο Γιάννη, γι' αυτό και μπορώ να το πω και δημόσια στην εκπομπή. Ο Γιάννης και η νέα του κοπέλα ήταν φίλοι και αυτό εξελίχθηκε σε σχέση. Εγώ περίμενα. όμως,  ο Γιάννης να γνωρίσει ένα μεγάλο έρωτα, κεραυνοβόλο με πολύ πάθος και ένταση", είπε χαρακτηριστικά. 

Δες το video από την εκπομπή:


Δεν υπάρχουν σχόλια: