Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Βόλτες στη Νέα Υόρκη

Βόλτες στη Νέα Υόρκη

Έως την αμερικανική μεγαλούπολη ταξίδεψε η Μαριάντα Πιερίδη με τον αγαπημένο της Δημήτρη Καμενίδη και αφορμή την live εμφάνισή της στο Club Sienna της Αστορια την Κυριακή 30 Μαΐου.
«Ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη είναι εμπειρία ζωής», λέει στο ΟΚ! η 34χρονη τραγουδίστρια που φωτογραφήθηκε στις πολυσύχναστες αμερικανικές λεωφόρους, αλλά και στη διάσημη Times Square, το Central Park, το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας αλλά και το Rockfeller Center.
«Μου επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, τόσο οι ομογενείς, όσο και οι Αμερικανοί θαμώνες , καθώς δεν είναι στέκι μόνο της νεολαίας της ομογένειας» περιγράφει η Μαριάντα, αναφερόμενη στην εμφάνισή της στο Club Sienna.
Η Μαριάντα, πριν εγκαταλείψει το Μανχάταν, δεν παρέλειψε να επισκεφτεί το σχολείο των ομογενών της Αστόρια "Άγιος Δημήτριος" και τον διευθυντή του, Πατέρα Γεώργιο, ο οποίος μόλις έμαθε ότι το ζευγάρι σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, μετά από επτά χρόνια σχέσης, τους πρότεινε να παντρευτούν εκεί και δεν αποκλείεται η επόμενη επίσκεψή τους στην αμερικανική μεγαλούπολη να πραγματοποιηθεί με ... ιερό σκοπό.

ΠΗΓΗ: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: