Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Με ένα σούπερ τοσοδούλι και φτηνό μπικίνι

Με ένα σούπερ τοσοδούλι και φτηνό μπικίνι
Τα πιο it και οικονομικά μπικίνι που θα διαλέξετε φέτος το καλοκαίρι.


Η εύρεση του σωστού μπικίνι είναι μεγάλη υπόθεση που σε προβληματίζει κάθε καλοκαίρι. Ναι, είναι φυσιολογικό να θες να είσαι η πιο όμορφη της παραλίας και να έχεις το πιο υπέροχο μαγιό που να καλύπτει όλες τις ατέλειες που θέλεις να μην φαίνονται στο γυμνό μάτι.
Και δεν χρειάζεται να ξοδέψεις πολλά χρήματα για να βρεις το τέλειο μαγιό, που να σε κολακεύει αλλά και ταυτόχρονα να είναι στα trend της εποχής. Μία γρήγορη ματιά στα πιο διάσημα e-shops του κόσμου και θα μείνεις άκρως ικανοποιημένη με τις επιλογές σου. Και για να μην κουράζεσαι πολύ, έχουμε μαζέψει για εσένα τα πιο όμορφα φτηνά μαγιό που θα βρεις online, παρέα με τις τιμές τους.
Pin-up πουά (Topshop, 40 ευρώ)
rewt5t546563
Το πουά είναι ένα από τα απόλυτα prints του καλοκαιριού και οι pin up λεπτομέρειες θα σε κάνουν να νοιώθεις σέξι. Μικρές φρου-φρου λεπτομέρειες στους γοφούς και στο στήθος, θα κολακεύσουν τους γοφούς σου και θα τονίσουν το στήθος σου.
Το απλό λευκό (Victoria Secret, 17 ευρώ)
V312349
Το τέλειο χρώμα για να τονίσεις το μαυρισμένο σου σώμα είναι το λευκό, ειδικότερα αν αυτό έχει και μεταλλικές λεπτομέρειες που κάνουν να δείχνει πιο glamorous. Ιδανικό και για το βραδινό beach party με μία ψηλόμεση μακριά μποέμ φούστα.
Digital prints (Delias, 14 ευρώ)
retfe5rer
Απλό σχέδιο για να τραβάει τα βλέμματα το trend και νεανικό print του. Συνδύασε το με αξεσουάρ σε νέον χρώματα και βγάλε προς τα έξω το pop χαρακτήρα σου. Ενδείκνυται για δεσποινίδες μικρότερης ηλικίας.
Το κλασικό φλοράλ (Warehouse, 16 ευρώ)
4012902899.jpg
Μα, γίνεται να σου δείχναμε μαγιό και να μην σου προτείναμε το κλασικό φλοράλ print;
Τα φλοράλ μαγιό είναι πάντα εδώ και αν έχεις μικρό στήθος ένα bandeau μπούστο είναι το ιδανικό για να το κολακέψει και να δείχνεις σέξι.
Extravaganza print (H&M, 10 ευρώ)
eferwgr
Πες ναι σε παράξενα prints και σχέδια, μπορούν κάνουν ακόμα και το πιο απλό μαγιό να δείχνει υπέροχο και μοδάτο. Διάλεξε ένα μαγιό που έχει πάνω prints από φρούτα, όπως κερασάκια, φράουλες, μπανάνες και καρπουζάκια. Άκρως κοριτσίστικο.
Το ρετρό (Miss Selfridge, 30 ευρώ)
31B02HMUL_large
Επειδή ξέρουμε ότι λατρεύετε τις ρετρό λεπτομέρειες όσο εμείς, ένα απλό μαγιό με ρετρό print θα δώσει στο στιλ σας μία ρομαντική νότα. Συνδυάστε το με μία μπαντάνα στα μαλλιά.

ΠΗΓΗ: www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: