Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Coifure: Αλογοουρά. Μυστικά για την τέλεια κοτσίδα.


ponytail_202_

Είναι κυρίαρχη τάση. Τη λατρεύουν μοντέλα, σχεδιαστές και στυλίστες. Είναι θηλυκή. Είναι εύκολη και πρακτική. Γλιτώνει τα μαλλιά από την ταλαιπωρία του εξαντλητικού styling και επιπλέον δίνει αξεπέραστο στιλ. Δημιουργήστε άψογη ponytail με δέκα χρηστικά tips και απολαύστε το τέλειο αποτέλεσμα. 


1. Θα πετύχει απόλυτα αν τα μαλλιά είναι ήδη μια μέρα λουσμένα, αφού η φυσική λιπαρότητα της τρίχας θα κάνει την ουρά να κρατήσει περισσότερο.
2. Απλώστε στα μαλλιά για να αποκτήσουν λάμψη μαλακτικό νερό ή κοντίσιονερ που δεν ξεβγάζεται (με έμφαση στις άκρες).
3. Ψεκάστε τις ρίζες με ειδικό προϊόν για όγκο και χτενίστε καλά. Αν είναι πολύ σγουρά, χρησιμοποιήστε πιστολάκι για να τα ισιώσετε όσο γίνεται, χωρίς να τα «κάψετε».
4. Για να κρατήσει το χτένισμα όλη μέρα απλώστε στα μαλλιά πολύ μικρή ποσότητα κρέμας φορμαρίσματος ή αν θέλετε wet look προτιμήστε ζελ.
5. Κάντε χωρίστρα στη μέση ή στην άκρη. Αν θέλετε μπορείτε να μην κάνετε καθόλου.
6. Για sleek στιλ, κάντε χαμηλή ουρά, στη βάση του αυχένα αφού απλώσετε μους λάμψης. Για πιο ζωντανό και νεανικό στιλ πιάστε ψηλά τα μαλλιά, στην κορυφή του κεφαλιού.
7. Χτενίστε με μαλακή βούρτσα, μαζέψτε τα μαλλιά πίσω και χρησιμοποιήστε αρχικά για να τα πιάσετε ένα απλό λαστιχάκι.
8. Χρησιμοποιήστε αξεσουάρ πάνω από το λαστιχάκι (τα λουλούδια είναι πολύ in). Μπορείτε επίσης για ένα chic στιλ να στριφογυρίσετε μία τούφα καλύπτοντας το λαστιχάκι και να την στερεώσετε με «κρυφό» τσιμπιδάκι. Αν τα μαλλιά σας είναι πολύ μακριά μπορείτε να γυρίσετε τις άκρες και να τις πιάσετε κι αυτές.
9. Αν επιλέξετε να κάνετε την ουρά ψηλά, αφού μαζέψετε τα μαλλιά χρησιμοποιήστε ψιλή χτένα για να κρεπάρετε τη βάση της ώστε να δημιουργήσετε όγκο.
10. Για να δώσετε τελείωμα λάμψης ψεκάστε τα μαλλιά με λίγο serum. Τελειώστε με spray στερεώματος για να τιθασεύσετε ό,τι... πετάει ή για πιο ελεύθερο στιλ αφήστε ελεύθερες τούφες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: