Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2011

Detox Summer Diet! Διώξε τις τοξίνες και βγες στην παραλία 5 κιλά πιο αδύνατη...


Δουλειά, άγχος, τρέξιμο, άστατα ωράρια! STOP! Ήρθε το καλοκαίρι.
Όπως θέλεις κι εσύ να κάνεις ένα διάλειμμα, να χαλαρώσεις, να ξαπλώσεις σε μια παραλία και να σηκωθείς όταν πια θα έρθει ο Σεπτέμβρης, έτσι κι ο οργανισμός σου. Χρειάζεται ένα break. Μια επανεκκίνηση για να βρει τον παλιό καλό του εαυτό. 

Αυτός είναι ακριβώς ο σκοπός του Summer Detox. Να ρυθμίσει σωστά το σώμα σου για το καλοκαίρι, να ενεργοποιήσει το μεταβολισμό σου, να αποβάλλει τις βλαβερές τοξίνες και φυσικά... ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΕΩΣ ΚΑΙ 5 ΚΙΛΑ. 

"Με το πρόγραμμα αυτό μπορείτε να χάσετε 3-5 κιλά σε 2 εβδομάδες χωρίς να στερηθείτε θρεπτικά συστατικά" εξηγεί η ιατρός διατροφολόγος Ιβάνα Τζόρτζεβιτς. Ακολούθησε το πλάνο της πρώτης εβδομάδας και σύντομα θα δεις τη διαφορά, στα ρούχα, στη ζυγαριά και στη διάθεσή σου. 
Σημείωση από την διατροφολόγο: Το παρακάτω πρόγραμμα διατροφής είναι ένα ολιγοθερμιδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης, πλούσιο όμως σε θρεπτικά συστατικά καθώς περιέχει ποικιλία τροφίμων, φρούτων και λαχανικών και δεν έχει ουδεμία σχέση με χημικές δίαιτες που μειώνουν τη λειτουργία του βασικού μεταβολισμού, δεν μας καλύπτουν σε θρεπτικά συστατικά και προκαλούν κόπωση και αδυναμίες.


ΠΗΓΗ: www.tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: