Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Star secrets: αποκαλύπτουμε τι τις κάνει να λάμπουν


beauty

Η λαμπερή ηθοποιός, σύζυγος και μητέρα Catherine Zeta Jones, οφείλει  το υπέροχο χαμόγελό της όχι σε κάποια λευκαντική οδοντόκρεμα αλλά σε πιο φυσικούς τρόπους. Βουρτσίζει καθημερινά τα δόντια της με πολτό φράουλας. Γιατί; Επειδή οι φράουλες περιέχουν μηλικό οξύ το οποίο δρα ως ήπιο στυπτικό όταν αναμειγνύεται με μαγειρική σόδα. Όσο για τα μαλλιά της, τα διατηρεί λαμπερά και υγιή με καστορέλαιο. Προφανώς γνωρίζει ότι οι αρχαίοι Αιγύπτιοι το χρησιμοποιούσαν για την πρόληψη της τριχόπτωσης.
Η εντυπωσιακή Cameron Diaz επειδή όπως η ίδια παραδέχεται δεν μπορεί να έχει πάντα και παντού μαζί της ένα μπουκάλι νερό για να δροσίζει το πρόσωπό της, προτιμά την πιο ασφαλή, αν και πιο ακριβή, επιλογή του Evian spray για να καταπραΰνει το ευαίσθητο λόγω ακμής δέρμα της.
Η Desperate Housewife Teri Hatcher, μεγαλώνει όμορφα. Ποιο είναι το μυστικό της; Λατρεύει το κόκκινο κρασί, άλλα όχι μόνο για να το πίνει. Στη γεμάτη με νερό μπανιέρα της ρίχνει δύο γεμάτα ποτήρια κόκκινο κρασί για απαλή επιδερμίδα. Όσο για την ποικιλία κρασιού που χρησιμοποιεί, δυστυχώς παραμένει άγνωστη!


ΠΗΓΗ: www.fashionlove.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: