Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Μυστικά για τέλειο σώμα από διάσημες star

Μυστικά για τέλειο σώμα από διάσημες star
Όσο πλησιάζει ο καιρός που θα χρειαστεί να φορέσετε το μαγιό σας και να «εκτεθείτε» στον καλοκαιρινό ήλιο τόσο το άγχος σας κυριεύει.

Γι’ αυτό και το γαλλικό τεύχος του Marie Claire σας αποκαλύπτει τα μυστικά των star του εξωτερικού για να μπορέσετε να βελτιώσετε την εικόνα σας έστω και αργά.
Cindy Crawford: Μια 40άρα παράδειγμα προς μίμηση. Χωρίς να έχει εμφανιστεί ποτέ με υπερβολικά λεπτή σιλουέτα, θεωρεί την γυμναστική μέρος της καθημερινής της ρουτίνας. Τα υγιεινά σνακ κατά την διάρκεια της ημέρας είναι ένα από τα μυστικά της, το οποίο ενεργοποιεί τον μεταβολισμό της. Αντιθέτως, παραμένει σε απόσταση από προϊόντα όπως είναι τα γαλακτοκομικά. Επιλέγει να ακολουθεί την κυκλική γυμναστική, που στοχεύει σε διαφορετικούς μύες σε όλο της το κορμί.
Cameron Diaz: Κανείς δεν μπορεί να ανακαλέσει στην μνήμη του μια φωτογραφία της γνωστής ηθοποιού με περιττά κιλά, γιατί απλώς δεν υπάρχει. Σίγουρα το γονίδια είναι εκεί, όμως παίζει ρόλο και η διάθεσή της πάντα να εμπλέκεται με κάποια δραστηριότητα, όπως surf, jet-ski, paddle boarding, και έντονη άσκηση είναι κάποια από σπορ που κάνει κατά καιρούς για να διατηρείται fit. Ένα άλλο μυστικό της είναι πως ακολουθεί την λεγόμενη Lunchbox diet, η οποία περιλαμβάνει γευστικά και υγιεινά σνακ που τα τρώτε κατά την διάρκεια της ημέρας και μπορείτε να τα έχετε μαζί σας π.χ. στην δουλειά ώστε να μην αφήνετε τον οργανισμό σας να νιώσει το αίσθημα της πείνας.

Eva Longoria:
 Μικροσκοπικό μεν, υπέροχο κορμί δε. Είναι οπαδός των ισορροπημένων γευμάτων αλλά κάνει και τις παρασπονδίες της. Η ίδια λέει: «Δεν είμαι εθισμένη με την διατροφή μου. Μου αρέσει το ψάρι και τα λαχανικά αλλά θα φάω cheeseburgers και pizza». Η διατροφή μόνο δεν φτάνει για αυτό το κρυφό της όπλο για να φτιάξει το απόλυτο κορμί παραλίας ήταν οι οδηγίες του personal trainer της που κυριολεκτικά σμίλευσε τις καμπύλες της.



Δεν υπάρχουν σχόλια: