Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Αλέξης Κούγιας: Έλεγαν στην Βατίδου να με βρίσει για να γίνει star


O Aλέξης Κούγιας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για την αγωγή που του έκανε και ζητάει €5.000.000.
Όπως είπε για εκείνον δημιουργήθηκε μια άσχημη εικόνα και είχε φοβηθεί για τα παιδιά του όταν η πρώην σύζυγος τους ήθελε να γίνει σταρ στην τηλεόραση και διάφοροι από κοντά της, της έλεγαν «Βρίσε τον Κούγια, δημοσίευσε ψεύτικες αγωγές, συντήρησε αυτή την ιστορία» που θα έπρεπε να είχε όμως τελειώσει. Η αγωνία του όπως υποστηρίζει ήταν μην μάθουν τίποτα τα παιδιά τους. Δεν τον ενοχλεί όπως λέει που του ζητάει €5.000.000 καθώς πριν τρία χρόνια του ζητούσε€20 και €40.000 τον μήνα για διατροφή.
Υποστήριξε πως δεν έγινε γνωστός δικηγόρος επειδή πριν από 10 χρόνια γνώρισε μια πολύ όμορφη κοπέλα, επισημαίνοντας πως η αγωγή γράφει ότι εκτοξεύτηκε η καριέρα του από την ημέρα που παντρεύτηκε το πιο διάσημο μοντέλο στην Ελλάδα. Εκείνος με μια φράση δηλώνει πως η προσωπική εξέλιξη και η προσωπική ηρεμία των παιδιών τους αξίζει όχι €5.000.000, αλλά €500.000.000, ενώ ο γνωστός ποινικολόγος δηλώνει πως όλα αυτά τα κάνει η πρώην σύζυγος του γιατί δεν έγινε σταρ της τηλεόρασης.
Υποστήριξε πως δεν μετάνιωσε για τον γάμο του, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί καθώς κάτι τέτοιο του ζήτησαν τα παιδιά του.


Δεν υπάρχουν σχόλια: