Κυριακή 26 Ιουνίου 2011

Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, Σπανούλης - Χοψονίδου video

xopson_943979277
Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης.
 
Δύο χρόνια μετά τον πολιτικό του γάμο, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το βράδυ της Παρασκευής, στο κτήμα Νάσιουτζικ, αγκαλιά με το αγοράκι που απέκτησε πριν από ενάμιση χρόνο.
Η Ολυμπία «έλαμπε» μέσα στο υπέροχο νυφικό της, διά χειρός Elie Saab, το οποίο ήταν εξ ολοκλήρου κεντημένο με δαντέλα και σε στενή γραμμή, ενώ ο μπασκετμπολίστας επέλεξε κοστούμι Tom Ford και παπούτσια Louis Vuitton. H νύφη έστησε τον γαμπρό μόλις δέκα λεπτά, αφού ο γάμος ήταν προγραμματισμένος για τις 20:00 και στις 20:10 η Ολυμπία είχε φθάσει στην εκκλησία.
Πρόσωπα από τον χώρο του αθλητισμού αλλά και της μόδας βρίσκονταν ανάμεσα στους 250 καλεσμένους και μοιράστηκαν μαζί τους την ομορφότερη στιγμή τους. «Της εύχομαι να είναι πάντα ευτυχισμένη και να κάνει πολλά παιδιά. Ήταν λίγο αγχωμένη, όπως όλες οι νύφες, ήταν κάτι απόλυτα φυσιολογικό» δήλωσε ο Τρύφωνας Σαμαράς, ενώ, όπως είπε ο στιλίστας Χάρης Σιανίδης, τόσο τα προσκλητήρια όσο και τις μπομπονιέρες επιμελήθηκε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «make-a-wish» Ελλάδος.
Η μεγάλη έκπληξη από τον Βασίλη Σπανούλη ήλθε αργά το βράδυ, όταν εκείνος φρόντισε η δεξίωση να μετατραπεί σε ένα απέραντο καραόκε πάρτι.
δείτε το βίντεο από τον γάμο


ΠΗΓΗ: www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: