Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Τι τρέχει με Καινούργιου και Χρήστο Αφρουδάκη;

Ερωτευμένη φαίνεται πως είναι η Κατερίνα Καινούριου αφού κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών της εξόδων επιλέγει να… εμφανίζεται με τον πολίστα Χρήστο Αφρουδάκη!

«Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά» λέει μια σοφή παροιμία… Αυτό φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση της όμορφης ξανθιάς παρουσιάστριας η οποία, σύμφωνα με όσα λέγονται από κοντινές πηγές της, αποφάσισε να δεσμευτεί!
H Κατερίνα και ο 27χρονος αθλητήςγνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας και τον τελευταίο καιρό βγαινούν πολύ συχνά με κοινή παρέα, αλλά και μόνοι.
Aκόμα πιο ενδιαφέρον είναι το ότι η Κατερίνα απέκτησε ξαφνικά τρομερή αδυναμία στο πόλο και βρέθηκε ουκ ολίγες φορές στις κερκίδες σε αγώνες του Χρήστου Αφρουδάκη!
H ίδια βέβαια, σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello», έσπευσε να προλάβει τα κακά στόματα, διαψεύδοντας τις φήμες περί σχέσης »Γνωριζόμαστε και έχουμε βρεθεί αρκετές φορές, αφού έχουμε κοινές παρέες. Τίποτα παραπάνω!».
«Το τελευταίο διάστημα δεν είμαι ερωτευμένη. Είμαι πολύ καλά, πέρασα καλά στη δουλειά μου φέτος και, εννοείται, προσέχω και φροντίζω τον εαυτό μου», συνεχίζει η Κατερίνα και ξεκαθαρίζει πως στους αγώνες πόλο πήγε γιατί … την ενδιαφέρει το άθλημα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: