Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Άλλο χρώμα στα χέρια άλλο στα πόδια!


Τις τελευταίες σεζόν, λέμε όχι στις μονοχρωμίες και παύουμε να έχουμε το ίδιο χρώμα σε μανικιούρ και πεντικιούρ.
Σκέψου το: έχει πολύ περισσότερο fun και στιλιστικό ενδιαφέρον να συνδυάζεις περισσότερα χρώματα σε βερνίκια. Άλλο για τα νύχια των χεριών και άλλο για των ποδιών!
Color blockTo κίτρινο στα νύχια είναι μια τάση από μόνο του! Το color block επίσης! Κάνε την έξυπνη κίνηση και συνδύασε δύο τάσεις σε μια, βάφοντας τα νύχια των ποδιών σου κίτρινα και των χεριών σου ένα φλογερό, καθαρό κόκκινο. Κάνει και πολύ ωραίο contrast με το μαύρισμά σου. Μην διστάσεις, όμως, να αντιστρέψεις και τους όρους
Ρομαντικά παστέλΑγαπάμε συνδυασμό φυστικί με ένα όμορφο peachy χρώμα! Πρόκειται για δύο ενδιαφέροντα χρώματα που αναδεικνύονται ακόμη περισσότερο αν τα συνδυάσεις.
Το… nude or not to nude?Tα nude χρώματα είναι πολύ in fashion. Αλλά βάλε το χέρι στην καρδιά και απάντησε ειλικρινά: μπορείς να περάσεις ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς φούξια; Συνδύασέ τα και βγες από το δίλημμα. Το nude πεντικιούρ κάνει τα πόδια μας να δείχνουν καθαρά και περιποιημένα no matter what!
Shimmer, shimmer, shimmer!Εκτός από τις μεταλλιζέ σκιές υπάρχουν και τα μεταλλιζέ βερνίκια που είναι εξίσου in fashion! Οι συγκεκριμένες υφές δείχνουν τέλεια στις bronze αποχρώσεις και αναδεικνύουν το μαύρισμά σου. Ένας συνδυασμός που δεν είχες σκεφτεί μέχρι στιγμής αλλά πραγματικά είναι πολύ ενδιαφέρον!
Στα χρώματα της θάλασσας!Δεν υπάρχει μόνο ένα μπλε! Διαπίστωσέ το και στην πράξη βάφοντας τα νύχια σου διαφορετικούς τόνους της θάλασσας και επενδύοντας σε μια ματ και μια μεταλλική υφή. Γιατί όχι; Αν μη τι άλλο, διαφορετικό!


Δεν υπάρχουν σχόλια: