Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

Μ. Μπεγνής: “Στο χώρο μας βλέπεις ακόμα και gay να παντρεύονται με γυναίκες”

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στο περιοδικό “People” για το αν έχει ερωτευθεί πραγματικά, για την άρνησή του για τον γάμο, αλλά και για τους gay που παντρεύονται με γυναίκες!
 
Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει ερωτευθεί πολύ: “Έχω ερωτευθεί πολύ, έχω παθιαστεί, έχω κλάψει πολύ, έστω και αν δεν το έχω κάνει φανερά, έχω κυλιστεί στα πατώματα από έρωτα. Και τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να το φωνάξω σε όλους;
 
Για τον γάμο δήλωσε: “Τρομάζω στην ιδέα του να συγκατοικώ με έναν άνθρωπο για το υπόλοιπο της ζωής μου. Αντέχω μέχρι τη μία εβδομάδα. Μετά θέλω να πάει σπίτι της. Δεν θυσιάζω τώρα την ζωή που κάνω για κανέναν.”
 
Τέλος αποκάλυψε ότι δεν είναι διεκδικητικός: “Πιστεύω στην ελευθερία. Δεν αντέχω την καταπίεση και γι' αυτό δεν ζηλεύω ποτέ. Ο άνθρωπος είναι πολυγαμικό ον. Τα πράγματα είναι απλά. Το μοντέλο του γάμου είναι απαρχαιωμένο, η νοοτροπία πρέπει να αλλάξει και όχι να γίνονται πράγματα επειδή πρέπει. Δεν το έχουμε όλοι με τον γάμο. Τι να κάνουμε;Βλέπεις ακόμα και gay να παντρεύονται με γυναίκες. Ο χώρος είναι γεμάτος τέτοια παραδείγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: