Σάββατο, 16 Ιουλίου 2011

Χώρισε η Jennifer Lopez!


H διάσημη 42χρονη τραγουδίστρια Jennifer Lopez και ο 43χρονος σύζυγός της, Μarc Anthony, που παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή στην έπαυλη της  πρώτης στο Beverly Hills τον Ιούνιο του 2004, αποφάσισαν μετά από 7 χρόνια γάμου να πάρουν διαζύγιο!
Το διάσημο ζευγάρι που έχει φέρει στον κόσμο δύο δίδυμα παιδάκια, τον 3χρονο Max και την 3χρονη Emme, έκανε σύμφωνα με το People magazine την εξής δήλωση λίγες ώρες πριν, σοκάροντας πολύ κόσμο...

"Αποφασίσαμε να δώσουμε τέλος στο γάμο μας" ήταν η λιτή δήλωσή τους στο περιοδικό People. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, είμαστε όλοι στεναχωρημένοι γι' αυτό, αλλά θα το λύσουμε φιλικά. Θα παρακαλούσαμε όλους να σεβαστούν την προσωπική μας ζωή  σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή.".

Κι αυτό που εξέπληξε τους θαυμαστές τους και όσους τους έβλεπαν να ποζάρουν συχνά στον φωτογραφικό φακό, είναι -σύμφωνα με την Daily Mail- το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα, δεν ήταν λίγες οι εκδηλώσεις του πάθους, της αγάπης και του έρωτά τους, σε δημόσιες εμφανίσεις τους... με πιο πρόσφατη εκείνη στην Times Square της Νέας Υόρκης, μόλις πριν από ένα μήνα!

Ας δούμε φωτογραφίες με τον ένα να μην παίρνει τα μάτια του από τον άλλο και ο έρωτας να είναι έντονα ζωγραφισμένος στα πρόσωπά τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια: