Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2011

Χρ. Λαμπίρη : Γυρίζει όντως σελίδα στην καριέρα της ;


Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί τον τελευταίο καιρό σε sait, περιοδικά και εφημερίδες, σε ότι έχει να κάνει με την Χριστίνα Λαμπίρη, το Star και το μέλλον της συνεργασίας τους...
Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα... θρίλερ γύρω από το τι μέλλει γενέσθαι με την γνωστή παρουσιάστρια και τους ανθρώπους του καναλιού της κάτω Κηφισιάς.

Ολα ξεκίνησαν μετά απο την επιθυμία που φρόντισε να εκφράσει και δημόσια η Χριστίνα, πως "θεωρεί ότι, ότι είχε να δώσει το έχει δώσει πια στο "Super Star" και στην μεσημεριανή ζώνη του καναλιού και πως θα επιθυμούσε να γυρίσει μετά από εννέα ολόκληρα χρόνια, σελίδα στην τηλεοπτική της καριέρα, κάνοντας κάτι διαφορετικό". 

Αυτή η δήλωσή της, είχε σαν αποτέλεσμα να ανοιχτούν οι ασκοί του τηλεοπτικού Αιόλου και τα τηλεοπτικά σενάρια για εκείνη όλο το καλοκαίρι να παίρνουν και να δίνουν. 

Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα έχουν ακουστεί, μαθευτεί και γραφτεί για εκείνη, το πιο πιθανό είναι να μην βρίσκεται όντως φέτος στο με
σημεριανό της πόστο. Οι άνθρωποι του Star προσανατολίζονται στο να δώσουν τελικά σε άλλα χέρια το μεσημεριανό τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Χριστίνα να αποδεσμευτεί και να προχωρήσει σε κάτι άλλο. Αλλωστε, η Χριστίνα έχει συμβόλαιο με το Star το οποίο έχει ισχύ για άλλα δύο χρόνια. 

Βέβαια, παρά τον ντόρο που έχει προκληθεί γύρω από το όνομά της, η Χριστίνα θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Star από Δευτέρα - αφού τότε τελειώνει και η καλοκαιρινή της άδεια - οπότε μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνουν και οι πολυσυζητημένες επαφές της τόσο με τον γενικό διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του Star , Σταμάτη Μαλέλη, όσο και με τα υπόλοιπα στελέχη του καναλιού, για να παρθούν και οι οριστικές αποφάσεις σε σχέση με την συνεργασία τους. 

Τα τηλε-φαινόμενα δείχνουν πως δεν αποκλείεται η μέχρι πρότεινος οικοδέσποινα του "Super Star" να θελήσει να βρεθεί μέχρι και πίσω από τις κάμερες κρατώντας ένα επιτελικό, διοικητικό πόστο (κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως διαθέτει πολύτιμη τηλεοπτική εμπειρία και γνώση) ή να αναλάβει την παρουσίαση κάποιας εβδομαδιαίας εκπομπής. 

Ετσι κι αλλιώς, η Χριστίνα είναι στυλοβάτης του Star, είναι πιστή υπηρέτης του Star, έχει στηρίξει το κανάλι σε πολύ κρίσιμες εποχές, έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια τον καλύτερό της εαυτό, οι σχέσεις της με την διοίκηση του καναλιού, είναι κάτι παραπάνω από άριστες, οπότε η χρυσή τομή για το τι θα κάνει στην μετά "Super Star" εποχή, σίγουρα θα βρεθεί. 

Οσο για το ποια είναι η τυχερή που θα της... κληρώσει και θα κερδίσει το μεσημεριανό του Star ; Απ ΄ότι όλα δείχνουν θα είναι η νεαρή ηθοποιός και πρώην εστεμμένη Νικολέτα Ράλλη, η οποία εννοείται πως θα στηριχθεί και θα πλαισιωθεί από ένα ισχυρό πάνελ, το οποίο θα αποτελείται και από γνωστά σε όλους μας πρόσωπα όπως είναι π.χ. το πρόσωπο του Στάθη Παπούλια (ο οποίος μετά το τέλος της συνεργασίας του με το Alter, θα γίνει μόνιμος κάτοικος Κηφσιάς), αλλά και από φρέσκα, νεανικά πρόσωπα, μιας και οι ιθύνοντες επιθυμούν η εκπομπή να έχει έντονα νεανικό και φρέσκο χαρακτήρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: