Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Παντρεύεται η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη!


Τα δημοσιεύματα μπορεί να τους ήθελαν το τελευταίο χρονικό διάστημα να χωρίζουν, αλλά η ηθοποιός Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο
σύντροφός της και γνωστός επιχειρηματίας, Νικηφόρος Χαραγκιώνης, ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2012.

''Είναι ψέματα ότι χώρισαν. Ετοιμάζονται να παντρευτούν τον Μάιο στην Αθήνα και είναι όλα κανονισμένα. Σε πείσμα δημοσιευμάτων που τους θέλουν να τραβούν χωριστούς δρόμους, το ζευγάρι προετοιμάζεται για την πιο σημαντική μέρα της ζωής του. Κάποια δυσάρεστα οικογενειακά προβλήματα που είχαν προκύψει είχαν πάει πίσω τον γάμο τους. Είναι πιο ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι από ποτέ'' δήλωσε στην ''Espresso'' στενό φιλικό πρόσωπο από το περιβάλλον της Ευδοκίας.Το ζευγάρι μάλιστα, εδώ και αρκετό καιρό συγκατοικεί στην Πολιτεία, αφού ήταν κάτι που το επιθυμούσε πολύ. Η Ευδοκία, όσο κουρασμένη κι αν είναι από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντα αφιερώνει χρόνο στον σύντροφό της και καθημερινά τα βράδια τον εκπλήσσει ευχάριστα με τις σπεσιαλιτέ της.

Διακεκριμένος οικονομολόγος, ο Νικηφόρος είναι low profile. Με την Ευδοκία, που σπανίως ανταποκρίνεται θετικά στα κοσμικά καλέσματα, γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε χημεία μεταξύ τους. 

Επιπλέον, σύμφωνα με το δημοσίευμα της ''Espresso'', το ζευγάρι είχε κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνιση τον Μάρτιο του 2010 στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης ''Το παιχνίδι της μοναξιάς'' και το χαμόγελο της ηθοποιού δίπλα στον επιχειρηματία πρόδιδε ότι είναι ευτυχισμένη και ότι κάτι έχει αλλάξει στη ζωή της.

Το φετινό καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές σε διάφορα νησάκια και ήδη έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για τον γάμο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι θέλει την πιο σημαντική μέρα της ζωής του να έχει στο πλευρό του συγγενείς και ανθρώπους πολύ κοντινούς, αφού επιθυμεί να κάνει ένα χαμηλών τόνων μυστήριο, όπως άλλωστε είναι το στιλ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: