Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Τέλειο μανικιούρ σε χρόνο dt!


Δεν θέλει κόπο,θέλει τρόπο. Βρες 10 λεπτά και κάνε το πιο άψογο μανικιούρ με επτά απλές κινήσεις.



1- Ξεκίνησε κάνοντας μασάζ με κάποιο ειδικό απολεπιστικό προϊόν για τα χέρια κάνοντας μικρές κυκλικές κινήσεις από τους καρπούς μέχρι την άκρη των δαχτύλων. Αναζήτησε ένα scrub που να περιέχει shea butter.


2- Απόβαλε από τα νύχια κάθε είδος κρέμας ή οποιουδήποτε άλλου προϊόντος χρησιμοποίησες για τα χέρια, με ένα καθαριστικό που δεν περιέχει ασετόν. Κάν’ το με βαμβακερό κομμάτι ύφασμα, αντί για συνθετικό, καθώς θα αφήσει το νύχι λείο και καθαρό.


3- Χρησιμοποίησε μαλακή ξύλινη λίμα για να δώσεις τη φόρμα που σου αρέσει, αλλά να θυμάσαι: μετακίνησε τη λίμα στα νύχια σου προς μια κατεύθυνση και όχι πέρα δώθε, συνήθως από τα μέσα προς τα έξω, για να μην τραυματίσεις από λάθος κίνηση το δέρμα.


4- Άπλωσε το προϊόν που μαλακώνει τις παρανυχίδες και αφαιρεί εύκολα τα πετσάκια στη ρίζα του νυχιού και βύθισε το κάθε χέρι σε ζεστό νερό με λίγο κρεμοσάπουνο.


5- Με απαλές κινήσεις απομάκρυνε τα πετσάκια με κάποιο ειδικό εργαλείο (συνήθως πρόκειται για κοκάλινους γάντζους οι οποίοι δεν τραυματίζουν την ευαίσθητη εκείνη περιοχή).


6- Ξέπλυνε πάλι τα χέρια με ζεστό νερό και άφησέ τα να στεγνώσουν μόνα τους.


7- Άπλωσε σε κάθε νύχι ένα προστατευτικό μαλακτικό βερνίκι προσέχοντας να οδηγείς το πινελάκι με κατεύθυνση από μέσα προς τα έξω και χρησιμοποιώντας τέσσερις περίπου κινήσεις για κάθε νύχι. Άφησέ τα να στεγνώσουν και μετά άπλωσε και άλλη μια στρώση προστατευτικού βερνικιού με τον ίδιο ακριβώς τρόπο.






ΠΗΓΗ: www.shape.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: