Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

Η Victoria Beckham … πονάει


Στιγμές αγωνίας και πόνου περνά η Victoria Beckham που αμέσως μετά τη γέννηση της κόρης της έπαθε μετατόπιση σπονδύλου κι έμεινε από… μέση.
Η τετράκις μητέρα δεν μπορεί να χαρεί τη νεογέννητη κόρη της καθώς υποφέρει από απίστευτους πόνους ώστε να μην μπορεί να σηκώσει ούτε το μπιμπερό να ταΐσει το παιδί. Ο David της φέρνει κοντά το βρέφος για να το θηλάσει, ενώ εκείνος είναι που το κρατά για να το ταΐσει από μπιμπερό, ώστε να μην επιβαρύνεται καθόλου η Victoria. Μάλιστα, χθες η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls εθεάθη να βγαίνει από το σπίτι της στο Μαλιμπού με παπούτσι μπαλαρίνα!
Κάτι που εξέπληξε τους πάντες, καθώς είναι γνωστό ότι η Posh δεν φορά παπούτσι που να μην έχει τακούνι τουλάχιστον 11 πόντων. Πάντως, από το πρόσωπό της φαινόταν ότι περνά δύσκολες ώρες, καθώς εμφανίστηκε χωρίς ίχνος μακιγιάζ, εύθραυστη και χλωμή, και -όπως πάντα- αγέλαστη. Το καλάθι με τη νεογέννητη Harper το κρατούσε η νταντά. Η Victoria ακολουθεί συγκεκριμένη θεραπευτική αγωγή, ενώ το ζευγάρι έχει προσλάβει χειροπρακτικό τον οποίο αμείβει με 120 λίρες την ώρα!
Σύμφωνα με φίλο του ζευγαριού, που μίλησε στη Sun, μετά την καισαρική στις 10 Ιουλίου, διεγνώσθη το πρόβλημα υγείας που ταλαιπωρεί τη Victoria, η οποία έμεινε πραγματικά από δίσκο. Έβγαλε ακτίνες όπου φαίνεται ακριβώς η μετατόπιση του σπονδύλου, ενώ όπως δηλώνει η ίδια δεν θα αφήσει αυτό το πρόβλημα να της χαλάσει τις στιγμές που ζει με την πανέμορφη κορούλα της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: