Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς απολογείται για την ήττα της.....

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Πώς απολογείται για την ήττα της.....
Με πολλά δώρα, αναμνήσεις, αλλά χωρίς κανένα τίτλο, επέστρεψε από το Σάο Πάολο, στα πάτρια εδάφη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
Μιλώντας στην κάμερα του Star, το όμορφο μοντέλο έδωσε τις δικές της απαντήσεις σχετικά με το διαγωνισμό Μις Υφήλιος.

“Ήμουν η μόνη που δεν απογοητεύτηκα. Ίσως η εμπειρία μου στο εξωτερικό, ίσως γιατί έχω κάνει κάστινγκ και είναι πολύ δύσκολο να κλείσεις μια δουλειά.


Όλο αυτό με έχει κάνει πιο δυνατή” είπε το νεαρό μοντέλο, που για κακή της τύχη δεν μπόρεσε ούτε στην 16αδα να προκριθεί. Ευτυχώς που όπως είπε είχε εξ' αρχής προετοιμαστεί ψυχολογικά, και δεν της έπεσε “βαρύ” το αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά αποκόμισε πολλά στοιχεία από την εμπειρία της στο Σάο Πάολο, γνώρισε πολλές κοπέλες και μάλιστα πρόλαβε να κάνει και φίλες.

Ποιος είπε ότι είναι δύσκολο να δημιουργηθεί γυναικεία φιλία, η Ηλιάνα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα το κατάφερε!

Πολλά σενάρια είχαν ακουστεί την επομένη του διαγωνισμού και πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν λόγο για τις απαντήσεις της που δεν ικανοποίησαν την κριτική επιτροπή.

“Οι ερωτήσεις που έκαναν ήταν τρεις. Κανονικά οι ερωτήσεις ήταν 13. Οι υπόλοιπες δέκα ερωτήσεις ήταν πραγματικά σοβαρές και είχαν σοβαρές απαντήσεις.

Όταν μια ερώτηση δεν είναι σοβαρή, δεν μπορούν να περιμένουν σοβαρή απάντηση” ανέφερε η ίδια και συνέχισε τονίζοντας δεν αισθάνεται αδικημένη.

Καλά κάνει το κορίτσι και δεν κρατάει κακίες...περσινά ξινά σταφύλια θα λέει σε λίγο καιρό, άλλωστε τώρα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στα Μις Υφήλιος, ουρά θα κάνουν οι σχεδιαστές για μια της συνεργασία!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: