Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2011

Μ. Κορινθίου: Του έβγαλα το λάδι του Γιάννη μέχρι να δω ότι δεν έπαιζε - Με διεκδίκησε!


Η Μαρία Κορινθίου μίλησε για τον “δύσκολο” άντρα της Γιάννη Αϊβάζη, για την κατάθλιψη που πέρασε, για το αν θα έκανε αυτή την περίοδο γυμνή φωτογράφιση, αλλά και αν θα χώριζε τον Γιάννη αν τον έπιανε να απιστεί...
 
Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε στο περιοδικό “Down Town” πως ο άντρας της, Γιάννης Αϊβάζης, είναι δύσκολος άνθρωπος: “Πάντα έλεγα ότι αν υπάρξει κάποιος άντρας στη ζωή μου, γιατί θεωρούσα πως δύσκολα θα ερωτευθώ, θα ήταν κάποιος που θα του έβγαζα το καπέλο. Θα ήταν πιο δυνατός από μένα, θα πίστευε στον εαυτό του, θα ήταν άντρας με άλφα κεφαλαίο. Όλα αυτά είναι ο Γιάννης. Αλλά και εκείνος είναι δύσκολος, απαιτητικός και χείμαρρος σαν κι εμένα. Θεωρώ πως και εγώ και ο Γιάννης δεν θα μπορούσαμε να ζήσουμε με άλλους ανθρώπους δίπλα μας” και συνέχισε: “Του έβγαλα το λάδι του Γιάννη μέχρι να δω ότι δεν έπαιζε. Ήταν επίμονος και μου άρεσε αυτό. Με διεκδίκησε!”
 
Η Μαρία παραδέχτηκε ότι μόλις γέννησε, πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη: “Ήμουν ένα αγρίμι. Έκλαιγα όλη την ημέρα σε κατάσταση υστερίας . Ήμουν πολύ επιθετική και καθόλου συζητήσιμη. Δεν αναγνώριζα καν τι μου συνέβαινε. Θεωρούσα το πως όλοι οι άλλοι είχαν το πρόβλημα, όχι εγώ. Με βοήθησαν ο άντρας μου και η οικογένειά μου που μου έλεγαν συνέχεια “περνάς κατάθλιψη”. Στο τέλος αναγκάστηκα να δώσω ένα χαστούκι στον εαυτό μου. Είναι μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση μετά την γέννα. Θα πρέπει όλες οι γυναίκες να έχουν στήριγμα.”

 
Η ίδια είπε ότι δεν θα έκανε με τόση ευκολία πια γυμνή φωτογράφιση: “Κοίτα δεν αποποιούμαι το ποια είμαι, ούτε μετανιώνω για ότι έχω κάνει. Σίγουρα τώρα πια που είμαι μητέρα, δεν θα έκανα με τόση ευκολία μια αισθησιακή φωτογράφηση. Αλλά αν ήταν κάτι προσεγμένο, με ανθρώπους που εμπιστεύομαι, θα το σκεφτόμουν.”
 
Τέλος η Μαρία είπε ότι δεν θα συγχωρούσε ποτέ απιστία: “Είμαι τόσο απαιτητική από τον άντρα μου, τόσο ερωτευμένη μαζί του, που δεν θα μπορούσα να δεχθώ τίποτα άλλο.Δεν θα μπορούσα να ζω με αυτό! Απαιτώ από τον σύντροφό μου να μου συμπεριφέρεται όπως του συμπεριφέρομαι και εγώ. Το ίδιο απαιτεί και εκείνος από μένα. Δεν θα μπορούσα με τίποτα να ζήσω μαζί του γνωρίζοντας ότι με είχε απατήσει, το ίδιο και εκείνος αν συνέβαινε το ανάποδο. Δεν συμβιβαζόμαστε εύκολα.”
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: