Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πότε κάνει πρεμιέρα το πρώτο "Chart Show" της σεζόν και ποιοι κάνουν ποδαρικό στην Ναταλία ;


Το "Chart Show – Your Countdown", επιστρέφει και τρίτη της σεζόν στους δέκτες μας. Κάθε επεισόδιο της εκπομπής, αποτελεί ως γνωστόν μία ιδιαίτερη αντίστροφη μέτρηση, γεμάτη ρυθμό, νοσταλγία, ανατροπές και αγωνία! Ποιο τραγούδι και ποιος καλλιτέχνης βρίσκεται στην κορυφή του θεματικού Top-30;
 
Οικοδέσποινα και παρουσιάστρια της εκπομπής για ακόμα μία χρονιά είναι η Ναταλία Γερμανού, η οποία υποδέχεται γνωστούς προσκεκλημένους και σχολιάζει μαζί τους το countdown, με το γνωστό της χιούμορ. Την αντίστροφη μέτρηση επιμελούνται οι δύο ειδικοί της εκπομπής, Πέτρος Δραγουμάνος και Κώστας Ζήκος, ενώ δημοφιλείς τραγουδιστές ερμηνεύουν στο πλατό της εκπομπής τραγούδια από το Top-30.
 
Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 21:00, θα δούμε τα πιο επιτυχημένα CD singles όλων των εποχών στην Ελλάδα.
 
Το "Chart Show – Your Countdown" μας προσκαλεί σε ένα τρελό πάρτι γεμάτο μουσική, ρυθμό και CD singles που άφησαν εποχή, το καθένα για τον δικό του λόγο.
 
Σε αυτό το Top-30 συνυπάρχουν ερμηνευτές από τον Σάκη Ρουβά μέχρι την Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Notis, ο Sotis, συγκροτήματα από τις Hi5 μέχρι τους Πυξ Λαξ, πρώην ζευγάρια όπως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Δέσποινα Ολυμπίου αλλά και νυν, όπως η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς. Επίσης υπάρχουν πολλά τραγούδια που θυμίζουν χρυσές στιγμές της Ελλάδας, από τη Eurovision μέχρι το… ποδόσφαιρο! Ποιος βρίσκεται στο #1 αυτής της ετερόκλητης ομάδας;
 
Ποδαρικό στην Ναταλία Γερμανού κάνουν οι Κατερίνα Ζαρίφη, Θέμης Γεωργαντάς, Δέσποινα Καμπούρη και Μίλτος Καρατζάς, οι οποίοι σχολιάζουν την αντίστροφη μέτρηση και το Top 30. Οσο για το ποιοι θα είναι οι μουσικοί προσκεκλημένοι ; Θάνος Πετρέλης, Γιάννης Σαββιδάκης, Διονύσης Σχοινάς και Νίκος Γκάνος.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: