Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Νέος έρωτας για την Jennifer Lopez;


Αν νόμιζες ότι η Jennifer Lopez μετά το χωρισμό της με τον Marc Anthony θα τα έβαφε μαύρα, μάλλον κάνεις λάθος. Η Λατίνα ντίβα που εντυπωσιάζει με κάθε της εμφάνιση φαίνεται πως ξέρει να ζει τη ζωή της και δεν αφήνει τίποτα να την στενοχωρεί.
 
Η φρεσκοχωρισμένη Jennifer έχει αρχίσει ήδη να ξεπερνά το χωρισμό της και κάνει το επόμενο βήμα. Αν και πολλά δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει σχέση με τον Κουβανό πρωταγωνιστή William Levy, από το τελευταίο video clip της, η ίδια άφησε να εννοειθεί ότι είναι μόνο φίλοι και δηλώνει ότι προς το παρόν θέλει να χαρεί την ελευθερία της.

 
Ωστόσο, τα τελευταία δημοσιεύματα την θέλουν να ξεκινά νέο ειδύλλιο με γνωστό ηθοποιό. Ο λόγος για τον Bradley Copper, τον πρώην αγαπημένο της Renee Zellweger.

 
Σύμφωνα με το TMZ, οι δυο τους βγήκαν χθες το βράδυ ένα ρομαντικό ραντεβουδάκι σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκη. Η Jennifer και ο Brandley δείπνησαν στο σικ εστιατόριο “Per Se”, που αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά στέκια της περιοχής και φαίνεται πως ήρθαν πολύ κοντά, με αποτέλεσμα, όσοι τους είδαν να μιλούν για “new love in town”!

Δεν υπάρχουν σχόλια: