Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Το τέλειο mani της Alexa Chung! Σου έχουμε το how to!


Η Alexa Chung είναι fashion icon. Η Alexa Chung έχει τα πιο ενδιαφέροντα νύχια της showbiz. Τι προκύπτει από την παραπάνω απλή εξίσωση;
Αν θέλεις να πειραματιστείς με τα νύχια σου αλλά φοβάσαι μήπως το αποτέλεσμα που προκύψει δείξει κιτς μπορείς να κινηθείς με ασφάλεια και να κοπιάρεις τα νύχια της. 

Το τελευταίο nail trend που λανσάρει και θα αγαπήσεις είναι αυτό που βλέπεις στην photo:embellished nails με τα οποία την είδαμε να ποζάρει και να τα διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο σε event της Luxottica. Δεν μοιάζει σαν να βούτηξε τα νύχια της μέσα σε βαζάκι με πράσινο glitter; Μάλιστα, η Alexa πολύ πριν το event ανέβασε photo των νυχιών της στο twitter!



Σου αρέσουν τα νύχια της Alexa; Σου έχω ευχάριστα, φίλη! Δεν είναι τόσο δύσκολο να τα πετύχεις! Δείξε προσοχή και πειραματίσου ακολουθώντας τα βήματα που θα βρεις παρακάτω:
1. Πέρασε ένα διαφανές βερνίκι με glitter στα νύχια σου (αρκετά παχύ στρώμα)
2. Βούτηξε το πινέλο της βάσης στο κουτάκι με τα πράσινα glitter και πέρασέ το στο νύχι ξεκινώντας από το μέσο τους και προς την άκρη. Προσοχή: δουλεύεις ένα ένα κάθε νύχι χωρίς να περιμένεις να στεγνώσει η βάση. 
3. Αφού ολοκληρώσεις με κάθε νύχι περνάς από πάνω top coat για να έχεις την απαραίτητη γυαλάδα. Έτοιμη!

Ποια τα έκανε; Η nail artist των stars!

Λέγεται Naomi Yasuda και είναι η nail artist που αγαπούν να επισκέπτονται οι stars στην Νέα Υόρκη! Μερικά ακόμη fashionable κορίτσια που ανήκουν στο πελατολόγιό της είναι η Lady Gaga (WOW!), η Alicia Keys και ο Ricky Martin (και τα αγόρια έχουν δικαίωμα στα φροντισμένα και όμορφα νύχια). 
Η Naomi διαθέτει ένα από τα πιο κεντρικά ινστιτούτα νυχιών στην πρωτεύουσα της μόδας. Κι επειδή είναι πρακτικά δύσκολο να πεταχτώ για ένα how to, ιδού δείγμα της δουλειάς της που κάνει συχνά retweet η Alexa...


Δεν είναι τέλειο; Αυγό τηγανιτό και τοστ! Το τέλειο πρωινό βγαίνει σε μανικιούρ!



Super girly Hello Kitty σχέδιο!



Και μια glam rock εκδοχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: