Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Ευγενία Μανωλίδου- Πέπη Τσεσμελή: Οι δύο συννυφάδες!

Ευγενία Μανωλίδου- Πέπη Τσεσμελή: Οι δύο συννυφάδες!
“Άλλο Πέπη και άλλο Πρέπει” ήταν το σλόγκαν της χυμώδους τηλεπερσόνας Πέπης Τσεσμελή που γνωρίσαμε μέσα από την εκπομπή “Ερωτοδικείο”.


Μία εκπομπή η οποία αν και προϊόν ενός μικρού καναλιού, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και η οικοδέσποινα έγινε αναγνωρίσιμη και έσκασε έτσι ξαφνικά, σαν τηλεοπτική βόμβα που με τα στιχάκια της έγραψε την προσωπική της τηλεοπτική ιστορία.

Τον τελευταίο καιρό το όνομα της επανήλθε στην επικαιρότητα σχετικά με την σχέση που ακούγεται ότι έχει με τον αδερφό του βουλευτή Άδωνη Γεωργιάδη!

Ο Αλέξανδρος Γεωργιάδης επιβεβαίωσε τις φήμες περί σχέσης με την εκρηκτική ξανθιά στην εκπομπή της Νικολέτας Ράλλη...


Η γνωριμία τους έγινε μέσω του Facebook και η επικοινωνία τους εξελίχθηκε όταν ξεκίνησε μια συζήτηση σχετικά με ένα βιβλίο μαγειρικής το οποίο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει η Πέπη τον επόμενο μήνα.

Οι γνώσεις του Αλέξανδρου σίγουρα θα φάνηκαν χρήσιμες στη νεαρή συγγραφέα(!) διότι εξαιτίας της ενασχόλησης της οικογένειας Γεωργιάδη με τις εκδόσεις, ο Αλέξανδρος είναι γνώστης του αντικειμένου.


Ο αδελφός του Άδωνη δήλωσε ερωτευμένος και χαρούμενος για την εντυπωσιακή γυναίκα που έχει στο πλευρό του ενώ ξεκαθάρισε πως είναι κύριος της προσωπικής του ζωής και δεν σχολίασε την άποψη του βουλευτή για το ειδύλλιο αυτό. Η Ευγενία λέτε να νιώθει χαρούμενη μ΄αυτή τη σχέση?

. Η μέλλουσα συννυφάδα της και καλλιτέχνις υπήρξε και τραγουδίστρια και λίγα μαθήματα πιάνου παρακολούθησε στο Αττικό Ωδείο...Κορίτσι με τα όλα της με λίγα λόγια!

Λέτε να γίνουν και φίλες; Άλλωστε εάν το ζευγάρι παντρευτεί θα γίνουν σίγουρα συγγενείς...Και μετά από αυτό πού ξέρετε; Μπορεί και να συνεργαστούν!

Μπορεί να επιστρέψει η Πέπη στα τηλεοπτικά δρώμενα ή λόγω των μουσικών γνώσεων μπορεί να κάνουν και το δικό τους συγκρότημα
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: