Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Η επιστροφή της Δέσποινας Βανδή στις πίστες


image
Μετά από ένα μικρό διάστημα απουσίας από τη νυχτερινή ζωή, η Δέσποινα Βανδή, αναχωρώντας για τη Γερμανία, όπου θα εμφανιστεί για δύο βραδιές, μίλησε στην κάμερα του Star.
«Παίζουμε απόψε το βράδυ στο Αμβούργο και την Κυριακή στο Ντίσελντορφ» δήλωσε η διάσημη τραγουδίστρια ενώ για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια, αποκάλυψε: «Θα φύγουμε και Αμερική! Λέω θα φύγουμε γιατί μαζί θα είναι η Έλλη Κοκκίνου και ο Καραφώτης».
Σχετικά με την επιστροφή της στην πίστα, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Έχω πολλούς μήνες να τραγουδήσω, ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα. Συγκεντρώθηκα στην οικογενειακή μου ζωή. Πραγματικά χαίρομαι για απόψε».
Όσο για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να πρωταγωνιστεί σε μιούζικαλ του Αλέξανδρου Ρήγα τον ερχόμενο χειμώνα, εκείνη είπε: «Αυτό το συζητάμε από την άνοιξη με τον Αλέξανδρο αλλά αποφασίσαμε, στον χώρο που θέλουμε να το κάνουμε, να το κάνουμε το 2012. Θα το κάνουμε τον άλλο χειμώνα».
Η Δέσποινα Βανδή από τις αρχές Νοεμβρίου θα εμφανίζεται με την Έλλη Κοκκίνου και τον Νίκο Οικονομόπουλο στο νυχτερινό κέντρο Fever.


Δεν υπάρχουν σχόλια: