Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Η Μουτάφη μιλά για τον έρωτά της με τον Κιμούλη: “Η διαφορά ηλικίας δεν υφίσταται όταν ταιριάζεις με κάποιον!”


Για τον έρωτα, το γάμο και τα παιδιά μίλησε η Ελισάβετ Μουτάφη που φέτος θα πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά του Mega “Κλεμμένα όνειρα”.


Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες για τη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη.
Μιλώντας αρχικά για τα στοιχεία που ξεχωρίζει στον γνωστό ηθοποιός, ανέφερε σε συνέντευξή της στο “ΟΚ!”: “Είναι ένας εξαιρετικός καλλιτέχνης που θαυμάζω και εκτιμώ για το ταλέντο του, για όλα αυτά που έχει προσφέρει στην τέχνη και ελπίζω να μας δώσει και περισσότερα” και πρόσθεσε ότι τα στοιχεία που βρίσκει γοητευτικά σε εκείνον είναι τα εξής: “Είναι η προσωπικότητά του, το μυαλό του, η πορεία και όλα αυτά που έχει προσφέρει στο θέατρο. Είναι ένας πολύ σημαντικός και ταυτόχρονα ένας πολύ γλυκός, ευγενικός και δοτικός άνθρωπος”.

Παράλληλα, αν και δεν απάντησε στο αν είναι τελικά μαζί, δήλωσε ότι είναι καλά στην προσωπική της ζωή και εξομολογήθηκε πως ποτέ δεν την ενδιέφερε η διαφορά ηλικίας. “Η διαφορά ηλικίας δεν υφίσταται, όταν με έναν άνθρωπο ταιριάζεις και μπορείς να επικοινωνήσει”.
Για το γάμο και τη μητρότητα, η Ελισάβετ απάντησε πως είναι κάτι που την ενδιαφέρει πολύ και θα ήθελε να κάνει οικογένεια: “Ο γάμος είναι κάτι που με ενδιαφέρει στη ζωή μου και το έχω δηλώσει πολλές φορές, γιατί έτσι δείχνεις ότι τιμάς τον άλλο. Ο γάμος είναι μια γιορτή όπου γνωρίζεις στους υπόλοιπους αγαπημένους σου ανθρώπους, τον άνθρωπο που επέλεξες να περάσεις το υπόλοιπο της ζωής σου μαζί του”, είπε και συμπλήρωσε: “Το βιολογικό μου ρολόι έχει χτυπήσει εδώ και πολύ καιρό. ¨οταν όμως είσαι ερωτευμένη, έχεις ακόμη έναν λόγο να θέλεις να γίνεις μητέρα”.Δεν υπάρχουν σχόλια: