Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Tι μποτάκια ταιριάζουν καλύτερα με τις pencil φούστες;



    Είναι σημαντικό το να γνωρίζεις ποιό στιλ μπότες ταιριάζουν καλύτερα με τις pencil φούστες σου αλλά και ποιές θα σε κολακέψουν καλύτερα!




    Οι pencil φούστες για όσες τυχόν μπορεί να μην κατάλαβαν αμέσως είναι οι πολύ στενές που έρχονται είτε μέχρι το ύψος από το γόνατο είτε ακόμα και μέχρι τον αστράγαλο. Οι φούστες σε αυτό το στιλ αναδεικνύουν τις καμπύλες του σώματος και ο σωστός συνδυασμός σε παπούτσια μπορεί να αναδείξει πολύ σωστά τα πόδια σου. Εάν δεν θέλεις να φορέσεις γόβες αφού αυτόματα το όλο σύνολο γίνεται μετατρέπεται σε πολύ επίσημο δοκίμασε να την συνδυάσεις έξυπνα με μποτάκια. 

    Φέτος η μόδα προτείνει να φορέσεις μπότα κάτω από το γόνατο με τη φούστα να ολοκληρώνεται ακριβώς στο σημείο που ξεκινάει η μπότα σου αλλά αυτό το στιλ κρύβει κινδύνους αφού τονίζει πού τα γόνατα όπου εάν υπάρχουν περιττά κιλάκια σίγουρα δεν θα κολακέψει. 

    Τα μποτάκια που έρχονται επάνω απο τον αστράγαλο κόβουν το πόδι στη μέση και αφαιρούν από το ύψος οπότε συγκράτησε το εάν θέλεις να φορέσεις τη φούστα σου με μποτάκια.

    Η πιο σωστή και νεανική επιλογή είναι τα μποτάκια που σταματούν ακριβώς στον αστράγαλο είτε λιγάκι πιο χαμηλά. Τα παπούτσια σε αυτό το στιλ και είναι μοδάτα και δεν σου προσθέτουν καθόλου όγκο. 

    Δεν υπάρχουν σχόλια: