Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

B. Pitt: Δήλωσε ότι αποχωρεί από την υποκριτική!


Μια πραγματική αποκάλυψη έκανε ο Brad Pitt σε συνέντευξή του στο αυστραλιανό show “60 Minutes”. 


Ο αγαπημένος σταρ του Χόλιγουντ εξομολογήθηκε πως δεν θα μείνει για πολύ καιρό ακόμη μπροστά από τις κάμερες και πως σκέφτεται να σταματήσει να παίζει στον κινηματογράφο σε τρία χρόνια.
Ο 47χρονος ηθοποιός θεωρεί ότι καλύτερη ηλικία για να σταματήσει ένας ηθοποιός είναι αυτή των 50 χρόνων που αναμένεται να αγγίξει και ο ίδιος σε τρία χρόνια. Ο Brad, μάλιστα, άφησε να εννοηθεί πως αργότερα θα βρεθεί πίσω από τις κάμερες και ίσως ασχοληθεί και με την παραγωγή ταινιών.

Συγκεκριμένα, σε ερώτησε πότε σκέφτεται να σταματήσει να παίζει είπε: “Σε τρία χρόνια... Δεν ξέρω τι θα κάνω μετά. Μου άρεσε πολύ η παραγωγή ταινιών”.

Όσον αφορά στη προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Angelina Jolie και τα παιδιά του με τa οποία επισκέφθηκε πρόσφατα το Βιετνάμ δήλωσε: “Νομίζω ότι η ευτυχία είναι υπερεκτιμημένη. Κάποιες φορές είσαι χαρούμενος και κάποιες άλλες όχι. Υπάρχει μεγάλη πίεση στο να γίνεις χαρούμενος. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό. Ξέρω ότι κάποιες φορές θα είμαι χαρούμενος και κάποιες δεν θα είμαι. Το να υπάρχει ηρεμία και γαλήνη είναι το πιο σημαντικό.”


 


Δεν υπάρχουν σχόλια: