Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2011

Beauty countdown! Σε 6 μέρες έρχονται τα Gareth Pugh for MAC στην Ελλάδα!


Η είδηση της συνεργασίας του Gareth Pugh με τα MAC άρχισε να συζητιέται στα πηγαδάκια των beauty editors καιρό τώρα.


Και σε είχαμε ενημερώσει από τον περασμένο μήνα αλλά τότε δεν γνωρίζαμε αν αυτή η συλλεκτική συλλογή θα έφτανε και στην Ελλάδα. Όμως, υποσχεθήκαμε ότι θα το κάνουμε μόλις έχουμε νεότερα. 

Ε, λοιπόν, έχουμε! Και μάλιστα είναι ευχάριστα και μάλιστα (δις!) ξέρω μια φίλη η οποία θα χαρεί πολύ με αυτό το νέο (mac-maniac γαρ!). Η συλλεκτική συλλογή Gareth Pugh for MAC έρχεται στην Ελλάδα 1η Δεκεμβρίου σε συγκεκριμένα καταστήματα. Σημείωσε: 
- Ερμού: Ερμού 44 & Ευαγγελιστρίας
- Κηφισιά: Κολοκοτρώνη 1
- Γλυφάδα: Αγγέλου Μεταξά 24-26
- Golden Attica: Golden Hall Λ. Κηφισίας 37Α

Εν τω μεταξύ δες τι έφτασε στο γραφείο λίγες μέρες πριν και το αποτέλεσμα του tried and tested...


Το lipstick σε απόχρωση Restrict (€ 29.00) έχει σατινέ υφή και αφήνει το τέλειο nude χρώμα στα χείλη. Πρόσεξέ με! Nude και όχι λευκό που σε χλωμιάζει. Bonus info: φεύγει πολύ εύκολα οπότε φρόντισε να έχεις περάσει την επιφάνεια των χειλιών σου με μολύβι ίδιας απόχρωσης. 
Το ρουζ (στην τετράγωνη συσκευασία) το ζητάς σαν Powder Blush και η απόχρωση είναι η Strada (€35.00). Ιδανικό για όσες αγαπούν τα άχρωμα blush που αφήνουν μόνο λίγη λάμψη. Εγώ αγαπώ το χρώμα στα μήλα γι' αυτό και θα το χρησιμοποιήσω σαν σκιά για να αποκτήσω το τέλειο tomboy look. Τι είναι tomboy; Έχουμε συνέχεια εδώ!
 Δεν υπάρχουν σχόλια: