Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ρέικι: Η εναλλακτική θεραπεία που σε αναζωογονεί!


image
Τι είναι το Ρέικι, πως μας βοηθάει στην καθημερινότητά μας και από ποιες αρχές διέπεται; Μάθετε τα πάντα για το ρέικι…



Το Ρέικι είναι μια ολιστική θεραπεία για το σώμα, το νου και το πνεύμα του ανθρώπου. Είναι μια ασφαλής, απλή και φυσική θεραπευτική τεχνική που χρησιμοποιεί τη μετάδοση ζωτικής ενέργειας με το άγγιγμα των χεριών. Είναι ένα σύστημα ιδιαίτερα ευχάριστο, χαλαρωτικό και εξυψωτικό. Το απαλό του άγγιγμα μας αναζωογονεί τέλεια!
Μας ξεκουράζει, μας ανανεώνει και μας καθαρίζει από το άγχος, την ανασφάλεια, το φόβο και την αρνητικότητα. Μας γεμίζει δύναμη και μας φέρνει σ’ έναν εσωτερικό χώρο αρμονίας, κατανόησης, απλότητας και ισορροπίας. Είναι εύχρηστο και ιδιαίτερα εύκολο και όλα τα άτομα μπορούν να μάθουν για αυτοθεραπεία ή για να το εφαρμόσουν σε άλλα άτομα. Η δυνατότητα της αυτοθεραπείας είναι ένα στοιχείο που το κάνει μοναδικό στον κόσμο σαν θεραπευτική τέχνη.
Τι κάνει το Ρέικι
•Βοηθάει το άτομο να ανακαλύψει τη δύναμη που έχει μέσα του για αυτοθεραπεία.
•Λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα, στο φυσικό, στο συναισθηματικό, στο νοητικό, στο πνευματικό.
•Προάγει συναισθηματική και νοητική καθαρότητα και διαύγεια.
•Μειώνει και εξαφανίζει τον πόνο.
•Καθαρίζει το σώμα από αρνητικές ενέργειες και απομακρύνει ενεργειακά μπλοκαρίσματα.
•Δίνει ενέργεια ακριβώς εκεί που την χρειάζεται κάθε άτομο.
•Μας βοηθά να ζούμε πιο συνειδητά στην καθημερινότητα και να βιώνουμε τη θετικότητα, τη χαρά, την αγάπη κάθε μέρα.
•Μας βοηθά να απελευθερώσουμε τα συναισθήματα μας και να αποκτήσουμε ισορροπία.
•Καλλιεργεί την θετική μας στάση απέναντι στη ζωή και την αυτοπεποίθηση μας
•Ανοίγει την διαίσθηση, εξυψώνει την συνείδηση και μας φέρνει σε επαφή με την εσωτερική μας φωνή.
•Καλλιεργεί την ευγνωμοσύνη για κάθε τι που μας περιβάλλει και την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, στους ανθρώπους, στο σύμπαν.
•Είναι αγάπη, μας βοηθά να ακολουθήσουμε το δρόμο μας και να ενωθούμε με την ατελείωτη και τέλεια αγάπη, με την αγάπη χωρίς όρους, με ένα απλό, απαλό, φυσικό άγγιγμα!
Πως γίνεται μια θεραπεία Reiki
Η συνεδρία είναι ιδιαίτερα ευχάριστη και χαλαρωτική. Ο θεραπευτής θα ακουμπήσει απαλά τα χέρια του σε κάποιες θέσεις στο σώμα του ατόμου που χρειάζεται την ενέργεια. Το άτομο που παίρνει Ρέικι μένει με τα ρούχα (βγάζει μονάχα ότι μεταλλικό έχει πάνω του – χρήματα, ρολόι, κοσμήματα και παπούτσια) και ξαπλώνει σε κάποιο κρεβάτι (μασάζ) ή σε κουβέρτα στο πάτωμα.
Πως νιώθεις μετά τη θεραπεία
Πολλά άτομα νιώθουν ολοκαίνουρια, σαν να έχουν ξυπνήσει σε έναν νέο κόσμο. Είναι γεμάτα ενέργεια και ζωτικότητα, χαρά, αισιοδοξία. Όλα είναι ξεκάθαρα, λουσμένα από λαμπερό φως. Άλλοι πάλι νιώθουν κούραση και κάποιος θυμός η στενοχώρια μπορεί να βγει στην επιφάνεια. Αυτό οφείλεται στον καθαρισμό. Μπορεί να δακρύσουν η να τρέχει η μύτη, ακόμα και να πηγαίνεις πιο συχνά τουαλέτα. Καλό είναι να πίνεις αρκετό νερό, ώστε να βοηθήσεις τον οργανισμό να απαλλαγεί από τις τοξίνες και τις παλιές, κουρασμένες ενέργειες.




Δεν υπάρχουν σχόλια: