Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ο Μαραντόνα κατηγορεί τον Πελέ ότι έκανε σεξ με αγόρι!


20111113-194528.jpg
Δεν έχει τέλος η αντιπαράθεση ανάμεσα στα δύο ιερά τέρατα του ποδοσφαίρου, τον Πελέ και τον Μαραντόνα.


Οι δυο τους, που χαρακτηρίζονται ως οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, συνεχίζουν να τσακώνονται με κάθε ευκαιρία. Και στην παρούσα περίπτωση για ένα νέο επεισόδιο στο σήριαλ της αντιπαράθεσής τους στάθηκε ως αφορμή η παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του 71χρονου Πελέ.
Σε αυτή ο Πελέ έκανε έμμεση επίθεση στους Αργεντίνους κορυφαίους ποδοσφαιριστές, όπως ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο, ο Ομάρ Σίβορι, ο Λιονέλ Μέσι και φυσικά ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Ο τελευταίος όμως δεν άφησε αναπάντητη την αναφορά και σήκωσε το γάντι, δίνοντας όμως μια απάντηση με σεξουαλικό υπόβαθρο.
«Δεν ασχολούμαι και ούτε θα έπρεπε και ο κόσμος να ασχολείται με έναν άνθρωπο που άρχισε την σεξουαλική του ζωή με ένα αγόρι», είπε ο Ντιεγκίτο. Οι δημοσιογράφοι έμειναν άφωνοι από την αποκάλυψη του Μαραντόνα για τον Πελέ, αλλά παρά τις επίμονες ερωτήσεις τους, δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες λέγοντας ένα ξερό «ρωτήστε τον ίδιο, άλλωστε το έχει παραδεχτεί».
Όπως γίνεται αντιληπτό, η δήλωση Μαραντόνα έκανε τον γύρο του κόσμου. Μοιραία, ο Πελέ βλέποντας την ζημιά που έγινε στο ίματζ του, έσπευσε να ανταπαντήσει και να δικαιολογηθεί. Πράγματι λοιπόν, παραδέχθηκε ότι «το 1981, σε συνέντευξή μου σε ένα αντρικό περιοδικό, είχα αποκαλύψει ότι στην πρώτη ομάδα με την οποία αγωνίστηκα οι συμπαίκτες μου είχαν κάνει σεξ με ένα ομοφυλόφιλο αγόρι. Οφείλω όμως να διευκρινίσω ότι εγώ δεν συμμετείχα».
Ο Πελέ υποστήριξε ότι αν το είχε κάνει, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να το παραδεχτεί. «Δυστυχώς όταν είσαι νέος κάνεις πολλές απερισκεψίες. Ωστόσο διαβεβαιώνω ότι εγώ δεν είχα λάβει μέρος στο όργιο. Ο κόσμος απέκτησε λανθασμένη άποψη για τον συγκεκριμένο ζήτημα», πρόσθεσε ο Πελέ, χωρίς να κάνει καμία νέα αναφορά στον Μαραντόνα…




Δεν υπάρχουν σχόλια: